ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα – Και σε άλλα κέντρα το τμήμα scouting

Στη δημιουργία ενός νέου προπονητικού κέντρου, προχωρούν τα Τμήματα Υποδομής του ΠΑΟΚ. Επισκέψεις του τμήματος scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ και σε άλλα προπονητικά κέντρα.

Αυτή τη φορά επίκεντρο του scouting γίνεται η Κέρκυρα και η ευρύτερη περιοχή των Επτανήσων, καθώς με βάση τις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης ακαδημίας Ολυμπιάς Καρουσάδων, ο ΠΑΟΚ εγκαινιάζει ένα ακόμα προπονητικό κέντρο.

Οι συναντήσεις και η προεργασία για την επίσημη έναρξη του προπονητικού κέντρου θα κορυφωθούν στις 15 και 16 Οκτωβρίου. Η εκπαίδευση στο κέντρο θα αφορά παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2004 έως το 2008.

Παράλληλα, στις 12 Οκτωβρίου, το τμήμα scouting των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ θα βρεθεί στις Σέρρες (στην συνεργαζόμενη ακαδημία του Χριστού Σερρών) για ένα camp προπονήσεων παιδιών γεννημένων το 2004 και το 2005, ως μια προεργασία ενόψει της διαδικασίας έναρξης προπονητικού κέντρου και στις Σέρρες.

Θα ακολουθήσει στις 13 Οκτωβρίου, στην Κατερίνη, το 2ο camp επιλογής παιδιών που θα συγκροτήσουν την ομάδα του προπονητικού κέντρου της πόλης.

Σειρά στις 17 και 18 Οκτωβρίου παίρνει η Κρήτη και το προπονητικό κέντρο Ρεθύμνου. Με την ευκαιρία της επίσκεψης στην Κρήτη, οι άνθρωποι των Τμημάτων Υποδομής θα βρεθούν και στο Ηράκλειο, στις συνεργαζόμενες ακαδημίες Lido και Aτσαλένιος.

Σχόλια