Δεύτερη στο τουρνουά Lokoball η Κ11 του ΠΑΟΚ [VIDEO]

Την δεύτερη θέση του φημισμένου τουρνουά Lokoball κάτεκτησε στην Μόσχα η Κ11 του ΠΑΟΚ, καθώς ηττήθηκε στον τελικό από την Λοκομοτίβ Μόσχας με 3-1.

Την πρώτη μέρα οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου κέρδισαν τα δύο πρώτα παιχνίδια κόντρα σε Κούμπα Κράσνονταρ (2-1) και Τεμπ (3-1). Το Σάββατο (06.08) στον πρώτο «τελικό» που κλήθηκαν να δώσουν επικράτησαν της Ανζί με 2-0, με την οποία ισοβαθμούσαν και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά.

Εκεί τους περίμενε η Ακαδημία Κονοπλέβ, της οποία επιβλήθηκαν στα πέναλτι με 4-3 (0-0 κανονική διάρκεια) και εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στον μεγάλο τελικό, όπου τους περιμένει η Λοκομοτίβ Μόσχας.

To πρωί της Κυριακής στον μεγάλο τελικό κόντρα στην Λοκομοτίβ Μόσχας, οι νεαροί παίκτες του Δικεφάλου τα έδωσαν όλα, ήταν πολύ καλοί στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα και ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου.

Γι’ αυτή την Κ11, την ομάδα των Ανδρέα Μπαλαμπάνη και Αντώνη Κρινίτσα, το ταξίδι στη Μόσχα ήταν το έκτο της σεζόν. Από τα πέντε τουρνουά στα οποία έχει συμμετάσχει η Κ11 έχει κερδίσει τα τρία, το Paris World Cup, το Catnic Cup στη Γερμανία και το Max Sports στη Σερβία.  Διόλου ευκαταφρόνητος ο απολογισμός…

Η αποστολή του ΠΑΟΚ είναι: Καμπούρης Γεώργιος, Αγγελίδης Σπυρίδων, Αλειφερόπουλος Στέφανος, Αλμυράς Χρήστος, Καραπατσιάς Βασίλειος, Γκούμας Κωνσταντίνος, Σνάουτσνερ Μαξιμίλιαν, Θεοδοσιάδης Κωνσταντίνος, Κωττάς Δημήτριος, Παπαευαγγέλου Δημήτριος, Παναγιωτίδης Αθανάσιος, Θεοδοσιάδης Παναγιώτης, Αυγουστίδης Θωμάς, Κοσίδης Χρήστος.

Συνοδεύουν οι προπονητές Ανδρέας Μπαλαμπάνης, Αντώνης Κρινίτσας και Θεόφιλος Χατζηστάθης.

Παρακολουθήσατε τις προσπάθειες των νεαρών ποδοσφαιριστών του Δικεφάλου στο βίντεο που ακολουθεί:

{youtube}zGe2bkqFC3U{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=zGe2bkqFC3U

Σχόλια