ΠΑΟΚ: Επαγγελματίας ο 16χρονος Γιώργος Κουλούρης

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ, υπέγραψε ο 16χρονος (γενν. 22/07/2004) Γιώργος Κουλούρης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά τα τελευταία χρόνια δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα υποδομής του και τους παίκτες που βγαίνουν απ’ αυτά. Φροντίζει μάλιστα να τους “δένει” με συμβόλαια από νωρίς ώστε εν συνεχεία να μην τους “χάσει”.

Τελευταίο παράδειγμα της αξιοποίησης της ακαδημίας του ΠΑΟΚ είναι οι Τζόλης και Μιχαηλίδης. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έδωσε επαγγελματικό συμβόλαιο 2,5 χρόνων στον Γιώργο Κουλούρη, ο οποίος από το 2016 είναι μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ, ενώ πέρυσι ως βασικός παίκτης της Κ17 αναδείχτηκε πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Γιώργος Κουλούρης

Γεννήθηκε το 2004 στην Κέρκυρα. Γονείς του, ο γνωστός αθλητικός παράγοντας του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου Μάκης Κουλούρης και η Μαρία Καρύδη, ενώ αδελφή του είναι η διεθνής με τις εθνικές ομάδες υποδομών στο χάντμπολ Γωγώ Κουλούρη.

Ο Γιώργος ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα το 2008 από τις Ακαδημίες του ιστορικού ΑΟ Κέρκυρα. Το 2011 μετακινήθηκε στις Ακαδημίες Καρπατσέλη, όπου παρέμεινε μέχρι το 2016.

Το ποδοσφαιρικό του ταλέντο δεν έμεινε απαρατήρητο από τους σκάουτερ του ΠΑΟΚ, όπου τον κάλεσαν στο Δικέφαλο του Βορρά.  Έκτοτε μέχρι σήμερα είναι στέλεχος των ομάδων υποδομών του ΠΑΟΚ, αρχικά της Κ14, ύστερα της Κ15, την περυσινή σεζόν αναδείχτηκε  πρωταθλητής  Ελλάδος  με την ομάδα Κ17, ενώ την τρέχουσα περίοδο,  2020-21 έκανε ήδη πρεμιέρα στο πρωτάθλημα K19 της Super League με τη φανέλα του Δικέφαλου του Βορρά.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Κουλούρης είναι ακραίος επιθετικός, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και ως μέσος. Έχει πολύ καλή τεχνική, υψηλό δείκτη ευφυίας και αντίληψη του χώρου και του παιχνιδιού. Είναι σοβαρός, συνετός και εργατικός.

Αυτός είναι και ο λόγος, που ο Δικέφαλος του Βορρά τον «έδεσε» με επαγγελματικό συμβόλαιο.
Πηγή kerkyrasimera.gr

Σχόλια