ΠΑΟΚ: Camp αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών, σε Διδυμότειχο, Κομοτηνή, Δράμα

Το τέλος της σεζόν βρίσκει συνήθως τους scouters των Τμημάτων Υποδομής του ΠΑΟΚ στους… δρόμους. Ο Μάιος δε, απαιτεί πολλά ταξίδια, ως κατεξοχήν μήνας camp. Εξ ου και ο υπεύθυνος του τμήματος scouting των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ Γιάννης Αβραμίδης στις 09.05 βρέθηκε στο Διδυμότειχο, στις 11.05 στην Κομοτηνή και στις 14.05 ακολουθεί η Δράμα.

Κι έπεται συνέχεια. Να σημειωθεί ότι τα εν λόγω camp δεν αφορούν μόνο scouting ή επιλογές νεαρών ποδοσφαιριστών, αλλά και παροχή τεχνογνωσίας από τους προπονητές του ΠΑΟΚ.

Το camp που διεξήχθη στο Διδυμότειχο, στις εγκαταστάσεις της συνεργαζόμενης με τον ΠΑΟΚ ακαδημίας ΑΕ Διδυμοτείχου, είχε μεγάλη συμμετοχή, καθώς 170 παιδιά από την ευρύτερη περιοχή του Εβρου, γεννηθέντα από το 2000 έως το 2009, έβαλαν τα δυνατά τους για να δείξουν το ταλέντο τους.

Στις 11.05 πραγματοποιήθηκε camp επιλογών στις εγκαταστάσεις της ακαδημίας ΠΑΟΚ Fair Play Κομοτηνής, που αφορούσε ηλικίες από το 2003 έως το 2006.

Ακολουθεί η Δράμα στις 14.05, όπου στο γήπεδο του Μεγάλου Αλεξάνδρου Δράμας θα δοκιμαστούν παιδιά, γεννημένα από το 2003 έως το 2006, από την ευρύτερη περιοχή της βόρειας Ελλάδας.

Για το τέλος του μήνα, στις 31.05, ο ΠΑΟΚ ετοιμάζει το δεύτερο τουρνουά προπονητικών κέντρων για νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει μέσα από τα 13 προπονητικά κέντρα του ΠΑΟΚ ανά την Ελλάδα.

Σχόλια