ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Απέκτησε το νεαρό αμυντικό, Νώντα Παντελάκη, από την Κρήτη!

Ακόμα έναν νεαρό φέρελπι και μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων, όπως μεταδίδουν τα κρητικά ΜΜΕ,φαίνεται ότι απέκτησε ο Ολυμπιακός, επενδύοντας στο μέλλον. Ο λόγος για τον Νώντα Παντελάκη, ο οποίος ήταν παίκτης του Εργοτέλη.

Σε εκδήλωση της Ακαδημίας του Άρη Σούδας αποκαλύφθηκε η μεταγραφή του Νώντα Παντελάκη στον Ολυμπιακό.

Ο 95άρης κεντρικός αμυντικός κλήθηκε να βραβευτεί ως ένα παιδί από τα… σπλάχνα του Άρη Σούδας. Την ώρα της βράβευσής του ο υπεύθυνος της Ακαδημίας της ομάδας της Σούδας, Αντώνης Παπαγεωργίου, τόνισε ότι εδώ και αρκετούς μήνες ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τα δικαιώματα του Παντελάκη.

Μάλιστα στον ποδοσφαιριστή δόθηκε και πλακέτα από την χανιώτικη ομάδα, στην οποία αναγραφόταν πάνω «στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός». Ο Παντελάκης χειροκροτήθηκε θερμά στην εκδήλωση, ενώ μαζί του ήταν και ο Μανόλης Τζανακάκης.

Ο Παντελάκης έπαιζε κυρίως στην ομάδα Κ20 του Εργοτέλη, έχοντας μόλις μια συμμετοχή με την πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο μισό της σεζόν δόθηκε δανεικός στον Φωστήρα.

Ωστόσο στον Ολυμπιακό πιστεύουν στο ταλέντο του υψηλόσωμου Χανιώτη άσου και γι’ αυτό τον απέκτησαν. Ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αναμένεται να δώσει το παρών στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού στο Ρέντη, αλλά στη συνέχεια κατά πάσα πιθανότητα θα δοθεί δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του.

Σχόλια