Παναθηναϊκός: Θα πέσουν… οι υπογραφές, από πέντε νεαρούς ποδοσφαιριστές

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ο χρόνος άλλαξε, τα Θεοφάνεια εορτάστηκαν, όμως υπογραφές δεν έχουν πέσει μέχρι στιγμής στον Παναθηναϊκό.

Αν εξαιρεθεί ο Βαγιαννίδης, μία υπόθεση που επηρεάστηκε από την ιστορία της Covid-19, το «τριφύλλι» έχει αποδείξει ότι κρατά όποιον παίκτη θέλει κατά την τελευταία διετία.

Αυτήν την περίοδο στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι ποδοσφαιριστές, το συμβόλαιο των οποίων ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Βασίλης Ζαγαρίτης, Αργύρης Καμπετσής, Νίκος Χριστογεώργος, Βασίλης Ξενόπουλος και Δημήτρης Καραγιάννης είναι οι παίκτες που έχουν δεχθεί προτάσεις από τον Παναθηναϊκό.

«Εξ’ αρχής έχω εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στον Παναθηναϊκό και δεν έχει αλλάξει κάτι ως προς αυτό. Είναι η ομάδα στην οποία έχω ανδρωθεί ποδοσφαιρικά και για την οποία θα ήθελα να συνεχίσω να παίζω».

Τάδε έφη Βασίλης Ζαγαρίτης πριν από μερικές ημέρες, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την υπόθεση της επέκτασης στο «τριφύλλι».

Νίκος Χριστογεώργος και Βασίλης Ξενόπουλος αποτελούν δύο τερματοφύλακες που οι πιθανότητες, τούτη τη στιγμή, κλίνουν προς την καταφατική απάντηση στον σύλλογο.

Ομοίως και ο Δημήτρης Καραγιάννης, ο οποίος συγκαταλέγεται στο γκρουπ των παικτών που δείχνουν πολύ θετικά στοιχεία στις προπονήσεις.

Εν αντιθέσει με τους προαναφερθέντες, ο Αργύρης Καμπετσής ανήκει στη λίστα εκείνων που πιο πολύ προσεγγίζουν την πόρτα της εξόδου, παρά την παραμονή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Tutto Mercato, υπάρχει ενδιαφέρον από την Μπρέσια, την Πίζα και τη Βίρτους Εντέλα, ενώ έχουν γίνει ήδη οι πρώτες επαφές.

Σύντομα οι απαντήσεις

Συνεπώς, πέντε παίκτες έχουν δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό για ανανέωση της συνεργασίας και το deadline που έχει οριστεί για τις απαντήσεις τους, δεν αργεί.

Όπως ανέφερε στο Sportime «πηγή» από την ομάδα, μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένονται τα «ναι» ή τα «όχι» από τους ποδοσφαιριστές.

Συζήτηση, χωρίς πρόταση, περί αναπροσαρμογής των αποδοχών έχει γίνει ήδη με τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το 2022.

Ο 19χρονος χαφ έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα από τους Ανδρέα Αθανασακόπουλο και Σπύρο Τζαβίδα, αφού έχει καθιερωθεί στην ενδεκάδα και έχει καταγράψει σπουδαίες εμφανίσεις.

Επομένως, κατά τα φαινόμενα, μαζικές ειδήσεις θα προκύψουν ύστερα από την αναμέτρηση με την ΑΕΛ.

Πηγή sportime.gr-Μάνος Ανδρουλάκης

Σχόλια