ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τελευταία προσπάθεια για Σαμαρά, από Ζιλμπέρτο

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα κάνει την ύστατη  κουβέντα με τον Γιάννη Σαμαρά, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει στην Ακαδημία.

Ο Γιάννης Σαμαράς με τη λήξη των υποχρεώσεων των τμημάτων της Ακαδημίας των πρασίνων, είχε ανακοινώσει στο τεχνικό του επιτελείο στην Ακαδημία, την απόφαση του να αποχωρήσει. Μετά από έξι χρόνια εξαιρετικής δουλειάς σε Παιανία και Κορωπί, ο άνθρωπος που ανέβασε επίπεδο τα τμήματα υποδομής του Τριφυλλιού σκέφτεται να μην παραμείνει στο πόστο του.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, σε συζήτηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο, είχε ζητήσει να παραμείνει ο «Ολλανδός» στο πόστο του επικεφαλής των «πράσινων» ακαδημιών με τον πρόεδρο του συλλόγου να το αποδέχεται.

Ο Βραζιλιάνος (που σκοπεύει να ασχοληθεί πολύ ενεργά και με το φυτώριο του συλλόγου) έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση στον Σαμαρά, για το έργο του και τη φιλοσοφία που έχει αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια στην «πράσινη» ακαδημία. Τον πρόλαβε άλλωστε και σαν παίκτης στην Παιανία κι ο τρόπος δουλειάς του είναι πολύ κοντά στη δική του φιλοσοφία και λογική για τις υποδομές. Θεωρεί λοιπόν πως θα ήταν μεγάλο λάθος να φύγει ο Σαμαράς απ’ τον σύλλογο και επιθυμεί να παραμείνει στο πόστο του τουλάχιστον για ακόμη ένα χρόνο.

Γι αυτό ο Ζιλμπέρτο Σίλβα θα κάνει την ύστατη  κουβέντα με τον Γιάννη Σαμαρά, προκειμένου να τον πείσει να παραμείνει, για τη συνολική αναβάθμιση της Ακαδημίας.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αν δεν μείνει ο «Σαμ», η τελική απόφαση για τον αντικαταστάτη του θα περάσει από τον ίδιο τον Ζιλμπέρτο.

Τάκης Κεφάλας, για το Football-Academies.gr

Σχόλια