Παναθηναϊκός: Πρόταση ανανέωσης στον Αλεξανδρόπουλο – Τι συμβαίνει με Ζαγαρίτη

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Παναθηναϊκού θέλει να “δέσει” η διοίκηση του συλλόγου, καταθέτοντας πρόσφατα στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο πρόταση για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει βάλει ως πρώτη προτεραιότητα την ανανέωση των τριών συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι του 2021, των Ζαγαρίτη, Χριστογεώργου και Ξενόπουλου και ήδη με τους τρεις ποδοσφαιριστές έχουν γίνει οι πρώτες επαφές, αλλά οι πράσινοι κινούνται για να κρατήσουν έως το 2024 στο τριφύλλι τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport24.gr οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν ήδη βάλει στην ίδια σειρά προτεραιότητας και την επέκταση του συμβολαίου του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου, με τη διαφορά πως αυτό ολοκληρώνεται το 2022, καθώς ο 19χρονος μέσος είχε υπογράψει το καλοκαίρι του 2019 την προηγούμενη ανανέωση του με τον Παναθηναϊκό και θέλουν να το επεκτείνουν ως το 2024.

Στο τριφύλλι βλέποντας πως έχουν στα πόδια τους ένα “ατόφιο χρυσάφι” που διαρκώς εξελίσσεται και δείχνει όλο και δείγματα του ταλέντου του, θέλουν να τον κρατήσουν για περισσότερα χρόνια στην ομάδα και παράλληλα να τον επιβραβεύσουν με ένα νέο συμβόλαιο και ψηλότερες απολαβές.

Ο Αλεξανδρόπουλος άλλωστε δείχνει από παιχνίδι σε παιχνίδι πως είναι ένα χαφ στο οποίο ο Παναθηναϊκός μπορεί να στηριχτεί για πολλά χρόνια και να δέσει το κέντρο του γύρω απ’ αυτόν. Οπότε στο τριφύλλι έχουν πάρει την απόφαση τους και ήδη έχουν κάνει μια πρώτη διερευνητική κουβέντα με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, για να διαπιστώσουν τα θέλω του ενόψει των συζητήσεων που θα ακολουθήσουν.

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΖΑΓΑΡΙΤΗ

Από εκεί και πέρα αν και από τον Παναθηναϊκό δεν επιβεβαιώνεται πως υπήρχε και δεύτερη προσέγγιση προς τον Βασίλη Ζαγαρίτη από την πλευρά των ανθρώπων του ποδοσφαιριστή λέγεται πως έχει υπάρξει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές στο οικονομικό κομμάτι μετά τις τελευταίες συζητήσεις που είχαν.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει πως το θέμα έχει τελειώσει, το αντίθετο μάλιστα. Στον Παναθηναϊκό αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να υπάρξει συζήτηση του ίδιου του Ντρεοσί με τους εκπροσώπου του Ζαγαρίτη για να συζητήσουν εκ νέου και το θέμα να πάρει θετική τροπή για τους πράσινους.

Με πληροφορίες από sport24.gr

Σχόλια