Παναθηναϊκός: Η «Black list» του Μπόλονι, περιέχει 7 νεαρούς, με 5 από την Ακαδημία

Καλώς ή κακώς η σχέση του με το «αφεντικό» είναι ακόμη στα μέλια! Μέχρι και δικής του επιλογής general manager του πέρασε, τον monsieur Πιέρ Ντρεοσί!

Ο Λάζλο Μπόλονι, δίχως δεύτερη σκέψη, είναι πλέον ο decision maker του Παναθηναϊκού. Εχοντας ήδη έναν μήνα στον πάγκο των «πρασίνων» πλέον έχει απόλυτη και πλήρη εικόνα της αγωνιστικής καθημερινότητας στο Κορωπί.

Το new entry στο ρεπερτόριο του Παναθηναϊκού εδώ και 10 ημέρες είναι το περιβόητο «group development». Εκεί που συμμετέχουν παίκτες που κάνουν τουλάχιστον 3-4 διπλές προπονήσεις την εβδομάδα με απώτερο σκοπό να βελτιώσουν τεχνικά και αθλητικά τα προσόντα τους.

Σύμφωνα με το sportime αυτή είναι η μισή αλήθεια μια και είναι γνωστό τοις πάσοι πως ο Μπόλονι δεν είναι σε…mood για να προπονεί ένα γκρουπ 30-35 ατόμων. Defacto. Βάσει πληροφόρησης, είναι ένας έμμεσος και κομψός τρόπος για να αποφύγει τον χαρακτηρισμό του groupof aparted!

Κοινώς, οι «κομμένοι». Ένα μήνα πριν ανοίξει και επίσημα το transfer window, o 67χρονος Ρουμάνος έχει ήδη δώσει την λίστα αξιολόγησης στο club για να προχωρήσει στην ανάλογη ενημέρωση. Κοινώς, σχεδόν διψήφιος αριθμός παικτών του Παναθηναϊκού αργά η γρήγορα αναμένεται να ενημερωθεί είτε για λύση συνεργασίας, είτε για αποχώρηση με την μορφή δανεισμού.

Βάσει της ίδιας πηγής στην «μαύρη λίστα» του Λάζλο Μπόλονι υπάρχουν και εκπλήξεις. Έχουμε και λέμε: Μολό, Αϊτορ, Μπουζούκης, Ιωαννίδης, Μαυρομάτης, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Καμπετσής και Καραγιάννης (σ.σ.: δεν βάζουμε στην εξίσωση τον ήδη κομμένο Μπεκ) είναι οι εννέα περιπτώσεις που ο καθένας για διαφορετικούς λόγους δεν έχει κάνει κλικ στον Μπόλονι και μετά τον Ιανουάριο θα προτιμούσε να μην βρίσκονται στον Παναθηναϊκό μιας και δεν πρόκειται να αποτελούν μέρος των επιλογών του.

Υπό αίρεση είναι ακόμη η περίπτωση του Αγιούμπ, ο οποίος κοστίζει ένα «σκασμό» χρήματα! Απλά, λιτά και κατανοητά. Τα περί «γκρουπ εξέλιξης» είναι απλώς για να περνάει η καθημερινότητα…

Πηγή sportime.gr

Σχόλια