Όσκαρ ατυχίας ο Αντώνης Γαϊτανίδης – Λήξη δανεισμού στον Λεβαδειακό – Επέστρεψε στον ΠΑΟΚ

Όσκαρ ατυχίας διεκδικεί ο 21χρονος Αντώνης Γαϊτανίδης, μιας και ο ταλαντούχος επιθετικός, που βρισκόταν δανεικός από τον ΠΑΟΚ στον Λεβαδειακό, υποβλήθηκε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

Ο 21χρονος επιθετικός υποβλήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη σε δεύτερη επέμβαση στον ώμο (την πρώτη την είχε κάνει το φθινόπωρο του 2019, όταν τραυματίστηκε σε αγώνα της Κ19 στο Youth League) και πλέον βρίσκεται στα Γιάννινα, δίπλα στην οικογένειά του, έχοντας διακόψει τον δανεισμό στον Λεβαδειακό.

Ο Ηπειρώτης επιθετικός είχε τραυματιστεί στον αγώνα με την Ξάνθη στις 27 Ιανουαρίου και αφού άφησε να περάσουν μερικές μέρες για να ηρεμήσει ο ώμος του και να οργανώσει το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ την επέμβαση, μπήκε στο χειρουργείο πριν μία εβδομάδα.

Την επέμβαση έκανε ο επικεφαλής του ιατρικού τιμ του ΠΑΟΚ, Περικλής Παπαδόπουλος που θεωρείται εξπέρ σε τραυματισμούς χεριών.

Μετά από 2-3 εβδομάδες αναμένεται να πάει στην Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποθεραπείας, κάτω από τις οδηγίες του ιατρικού τιμ του Δικεφάλου.

Πηγή: Metrosport

Σχόλια