Ερυθρόλευκη κούπα στις ΗΠΑ

Η ομάδα Νέων της σχολής του Ολυμπιακού στην Θεσσαλονίκη πήρε την 1η θέση σε κολεγιακό τουρνουά των ΗΠΑ.

Την 1η θέση στο κολεγιακό τουρνουά ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο La Crosse στο Wisconsin των ΗΠΑ κατέλαβε η ομάδα Νέων της σχολής του Ολυμπιακού Θεσσαλονίκης.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της σχολής ταξίδεψαν στις ΗΠΑ μετά από πρόσκληση του πανεπιστημίου του Viterbo και έγραψαν ιστορία.

Με προπονητή τον Αντώνη Λεπιτσά η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε το τουρνουά κατηγορίας 6 Χ 6 έχοντας 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Δύο στην φάση των ομίλων επί της Κ20 Viterbo University με σκορ 6-3 και επί της Κ20 Mexico Team University με 8-1, στον ημιτελικό επί της Κ22 Viterbo University με 7-2 και κράτησε το καλύτερο για το μεγάλο τελικό όπου συνέτριψε τη γηπεδούχο Aris La Crosse με 15-3.

Ως επιστέγασμα όλων των παραπάνω είναι η συμμετοχή της ομάδας στους εθνικούς κολεγιακούς αγώνες των ΗΠΑ, που θα διεξαχθούν στο Las Vegas το Φεβρουάριο και εν συνεχεία η συμμετοχή των αθλητών ως μέλη της πανεπιστημιακής ομάδας του Viterbo και του προπονητή ως μέλους του τεχνικού επιτελείου, στους Παναμερικανικούς κολεγιακούς αγώνες στα μέσα Μαρτίου στην Βραζιλία.

Σχόλια