Εξαιρετική δουλειά στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου – 10 παίκτες μεταγράφηκαν σε ΠΑΕ

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά δέκα συνολικά νεαροί ποδοσφαιριστές που έμαθαν τα βασικά του ποδοσφαίρου στην Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου, επιλέχθηκαν και μεταγράφηκαν σε μεγάλες ΠΑΕ της Super League, αλλά και της Football League.

Παιδιά που τα τελευταία χρόνια ξεδίπλωναν το ταλέντο τους στα γήπεδα του Ρεθύμνου, αγωνιζόμενα στα πρωταθλήματα Υποδομής της ΕΠΣ Ρεθύμνου, μέσα από διαδικασία επιλογής μετακινήθηκαν στις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Πλατανιά στην Super League, αλλά και στον ΟΦΗ στην Football League και θα στελεχώσουν τις ομάδες Κ των συγκεκριμένων ΠΑΕ, κάνοντας το πρώτο βήμα στην έναρξη της επαγγελματικής τους καριέρας.

Δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει ενθουσιασμός στις τάξεις της Σχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου για αυτή την εξέλιξη, που τους δίνει δύναμη για να μπορέσουν να συνεχίσουν με τον ίδιο, αλλά και μεγαλύτερο ζήλο ώστε τα αποτελέσματα να είναι ακόμη καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Ούτως ή άλλως η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου δουλεύει σε πολύ υψηλά επίπεδα, ακολουθώντας πιστά το άρτιο και σύγχρονο πρόγραμμα των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Ρεθύμνου:

«Η Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού – Ρεθύμνου με υπερηφάνεια ανακοινώνει την παραχώρηση των παρακάτω αθλητών σε ΠΑΕ Πλατανιάς, ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ευχόμαστε να έχουν υγεία, και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους. Για πρώτη φορά, ακαδημία της πόλης μας καταφέρνει κάτι ανάλογο!!!

Πιο συγκεκριμένα

1. Ανωμεριανάκης Νίκος (Γεννηθέντας 2003) – Πλατανιάς FC
2. Γύπαρης Νίκος (γεννηθέντας 2003) – Πλατανιάς FC
3. Μπερικάκης Μιχάλης (γεννηθέντας 2003) – Πλατανιάς FC (για 1 χρόνο)
4. Βάρδας Γιάννης (γεννηθέντας 2002) – Πλατανιάς FC
5. Καραπιδάκης Μανόλης (Γεννηθέντας 2002) – Πλατανιάς FC
6. Μανολιούδης Γιάννης (Γεννηθέντας 2003) – ΠΑΕ ΠΑΟΚ
7. Χνάρης Γρηγόρης (Γεννηθέντας 2003) – ΠΑΕ ΠΑΟΚ
8. Αποστολάκης Γιάννης (Γεννηθέντας 2004) ΠΑΕ ΑΕΚ
9. Σπυριδάκης Γιάννης (Γεννηθέντας 2003) – ΠΑΕ ΟΦΗ
10. Νικηφόρος Γιώργος (Γεννηθέντας 2002) – ΠΑΕ ΟΦΗ».

Σχόλια