Κ20: Φιλική νίκη στο Ρέντη, του Ολυμπιακού επί του Απόλλωνα Σμύρνης

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τρίτης στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη η Κ20 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης.

Στο 16′ ο Καμπετσής μετά από ασίστ του Τσιλίκη πέτυχε με σουτ το 1-0, ενώ στο 18′ ο Καμπετσής πασάρει στον Τσιλίκη οποίος διπλασιάζει με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή τα τέρματα του Ολυμπιακού.

Στο 32′ πάλι ο Καμπετσής με σουτ έπειτα από ασίστ του Μπέτσα “γράφει” το 3-0 ενώ στο 62′ ο Αντωνόπουλος με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή πετυχαίνει το 4ο γκολ του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Λευτέρη Βελέντζα μείωσε στο 82′ με τον Καραγιάννη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βούζας) : Αγγελόπουλος,  Γιανναράκης, Αμπάρα, Μπέτσας, Τζουμάκης, Πέιος, Ξενιτίδης, Κουγιός, Χατζηιωαννίδης, Καμπετσής, Τσιλίκης. Επαιξαν και οι: Σκαφίδας, Τσιμπούκας,Μαρκουλάκης, Χατζηχρήστου, Αντωνόπουλος, Χρήστου, Κιρτζιαλίδης, Τασιούλης, Βάρκας, Καράδαης.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Βελέντζας): Μαυρίδης, Κανελλάκης, Φιλίππου, Αγγελόπουλος, Πετσής, Νικολόπουλος, Τζιώλας, Σαρηγιάννης, Καφετζής, Αναστασίου, Λάμπη. Επαιξαν και οι:  Καραγιάννης, Κόκκορης, Μπιράκου, Τζαφέρι, Γιαούπι, Μπίφσας.

Σχόλια