Ώρα Ευρώπης για την ομάδα K19 του ΠΑΟΚ – Η αποστολή

Το ευρωπαϊκό της κουστούμι θα φορέσει από αύριο η Κ19 του Δικεφάλου, με τους πιτσιρικάδες του Στέλιου Μαλεζά να ξεκινάνε τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις απέναντι στην Ζίλινα από την Σλοβακία στο ταξίδι τους στο Youth League.

Αύρα Ευρώπης για την Κ19 του ΠΑΟΚ, που αρχίζει το ταξίδι της στο Youth League αύριο Τετάρτη 29/09 στις 19.00 υποδεχόμενη την MSK Ζilina από την Σλοβακία, στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Με την ελπίδα το ταξίδι στην Ευρώπη να είναι μακρύ, η ομάδα των Μαλεζά, Παπαβασιλείου και Μήττα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της το απόγευμα την Τρίτης, χωρίς νέα απρόοπτα ευτυχώς, και είναι πανέτοιμη για το παιχνίδι. Ηδη άλλωστε, η Κ19 είχε και έχει να διαχειριστεί και να στερηθεί τους τραυματίες Ιορδανίδη, Μελενικιώτη, Τασιούρα, Σινανάι, Μπάμπουρα, Σπυριδόπουλο, Λυπηρίδη και Κατσαμπή.

Nα πούμε, ωστόσο, ότι για την πρεμιέρα στην Ευρώπη, ο Στέλιος Μαλεζάς θα έχει στη διάθεσή του και τους Μπαλωμένο, Αβεντισιάν και Τσοπούρογλου, παίκτες γεννημένους το 2002, που ανήκουν είτε στο ρόστερ της Α΄ ομάδας, είτε σ’ αυτό του ΠΑΟΚ Β. Όπως επίσης και τον Κουτεντάκη (2003), μέλος του ΠΑΟΚ Β.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο επαναληπτικός στη Σλοβακία θα διεξαχθεί στις 20 Οκτωβρίου. Εφόσον ο ΠΑΟΚ προκριθεί, θα περιμένει αντίπαλο για τα ματς που θα γίνουν στις 3 και 24 Νοεμβρίου.

Την 20μελή αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό παιχνίδι αποτελούν οι: Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Δημήτριος Μοναστηρλής, Βασίλειος Κιτσάκης, Νικόλαος Δεληγιάννης, Αβεντίς Αβεντισιάν, Κωνσταντίνος Καστίδης, Αγγελος Ζίλο, Ζήσης Τσίκος, Δημήτριος Κωττάς, Τίτος Κουτεντάκης, Βίκτορ Ρούμιαντσεβ, Κωνσταντίνος Γκούμας, Αθανάσιος Γκαρνέτας, Γεώργιος Κουλούρης, Νικόλαος Σπυράκος, Λάμπρος Σμυρλής, Αργύριος Δαρέλας, Δημήτριος Τσοπούρογλου,Gustavo Varela, Αλέξανδρος Κεδίκογλου.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε live streaming εδώ

Σχόλια