Πρωταθλητές Ευβοίας οι Παίδες της Σχολής του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Για 2η συνεχόμενη χρονιά πήραν την κούπα χωρίς ήττα!

Στην κορυφή του Πρωταθλήματος ΕΠΣ Ευβοίας παρέμεινε και φέτος η ομάδα Παίδων της Σχολής του Ολυμπιακού από την Χαλκίδα. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές της Σχολής κατέκτησαν το Πρωτάθλημα χωρίς ήττα και τους αξίζουν συγχαρητήρια για την πορεία τους και την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν σ’ όλους τους αγώνες.

Στον τελικό που «φιλοξενήθηκε»  στο γήπεδο Γυμνού (το πρωτάθλημα  ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του ποδοσφαιριστή της τοπικής ομάδας Γιάννη Χαινά  ) παρουσία 700 θεατών  η ομάδα του Ολυμπιακού κέρδισε την ομάδα τις Ακαδημίας/Απόλλων Ερέτριας  με 5-3 στα πέναλτι (0-0 κ.δ).

Η ομάδα του Ολυμπιακού υπερείχε σ’ όλο τον αγώνα αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι ο αγώνας οδηγήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι. Στη … ρώσικη ρουλέτα οι Τζάνος, Ποδάρας, Μαρίνος, Χαλιώτης και Τσομάτσκα ήταν εύστοχοι και στα  πέντε πέναλτι και  έδωσαν την νίκη με 5-3.

Αυτό είναι το 2ο συνεχόμενο Πρωτάθλημα και το 4ο στην ιστορία της ΑΕ Ληλαντίου, η οποία συνεργάζεται άψογα με τον Ολυμπιακό.  Οι Παίδες της Σχολής του Ολυμπιακού σε σύνολο 15 αγώνων είχαν απολογισμό, 12 νίκες και 3 ισοπαλίες με τα γκολ να είναι 43-9!

Οι παίκτες της Σχολής του Ολυμπιακού Χαλκίδας: Λεοντής, Χαλιώτης, Μαρίνος, Μάκ Κόλλιας, Ποδάρας, Ndoj, Τσομάτσκα, Φλώρος, Καρλατήρας, Καλέντζης, Σπυράκης, Τζάνος, Μαίσογλου, Μαόφης, Κόκλας, Κηρύκος.

Η Σχολή του Ολυμπιακού Χαλκίδας παράλληλα με το Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ευβοίας πανηγυρίζει για το Πρωτάθλημα της Κ-17 της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, αφού ένας εκ των βασικών παικτών της ομάδας του Δημήτρη Μαυρογενίδη, ο Στάθης Λάμπρου, έχει αναδειχθεί από την Σχολή Χαλκίδας.

Το Δίκτυο Σχολών τροφοδοτεί συνεχώς με παίκτες την Ακαδημία του Ολυμπιακού και πολλά απ’ αυτά τα παιδιά συνεχίζουν και φτάνουν έως και την πρώτη ομάδα.

 

Σχόλια