ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Έξι μέλη της Ακαδημίας στην πρώτη ομάδα!

Έξι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού ακολουθούν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού! Την δουλειά στην Ακαδημία δεν την πιστοποιούν μόνοι οι τίτλοι στα Πρωταθλήματα της Super League αλλά η … προώθηση παικτών στην πρώτη ομάδα!

Τη φετινή προετοιμασία της Πρωταθλήτριας Ελλάδος η οποία “χτίζεται” για το Πρωτάθλημα αλλά και για το UEFA Champions League ακολουθεί ο 20 χρόνος Πραξιτέλης Βούρος, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι και στην Κ-20 και στην ανδρική ομάδα, ο 19χρόνος Γιάννης Λάτσι που ήταν πέρσι εκ των πρωταγωνιστών της πορείας των Νέων σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο 19χρόνος Μανώλης Σάλιακας, μέλος της Νέων και της πρώτης ομάδας τη σεζόν 2014-15 και ο Κώστας Τσιμίκας που ήταν βασικός στην ομάδα Νέων.

Επίσης την προετοιμασία ακολουθεί στην Ολλανδία (μετά από την Αυστρία και την Τουρκία) ο Δημήτρης Νικολάου, ο οποίος δεν έχει κλείσει ακόμη τα 17, ο οποίος μάλιστα αγωνίστηκε και σε φιλικό παιχνίδι! Παρών στο πρώτο στάδιο ήταν ο επίσης 17χρόνος Παναγιώτης Ρέτσος ο οποίος όμως τραυματίστηκε και δεν συνεχίζει στην προετοιμασία. Φυσικά δεν μπορούμε να ξεχάσουμε δυο παλιούς παίκτες της Ακαδημίας, τον Κώστα Φορτούνη και τον Λευτέρη Χουτεσιώτη!

Σχόλια