Βαλεριάνος και Ποτουρίδης με την Ομάδα Νέων για Προπονήσεις;

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε τόσο για τον Γιάννη Ποτουρίδη όσο και για τον Γιώργο Βαλεριάνο την καλύτερη άποψη. Ο Ισπανός τεχνικός είχε εισηγηθεί να ανανεωθεί το συμβόλαιο του «Πότου» και να μείνει στην ομάδα πέρσι τέτοιο καιρό, όταν οι υπόλοιποι πιτσιρικάδες παραχωρήθηκαν δανεικοί σε άλλες ομάδες. 

Ο 47χρονος προπονητής έχει πολύ καλή άποψη και για τον Βαλεριάνο και θεωρεί ότι είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, στο περιθώριο της προπόνησης της Παρασκευής, ο «Τσινγκούρι» έπιασε τους δύο πιτσιρικάδες και τους μίλησε. 

Ο Βαλβέρδε τούς είπε, σύμφωνα με τον gavro, ότι αν έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις, είναι πιθανό κάποιες ημέρες να κάνουν προπόνηση με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού και φυσικά αυτό που άκουσαν δεν ήταν καθόλου ευχάριστο για το μέλλον τους. Φυσικά, αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο για τους δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές, που υποτίθεται ότι τους είχε στα πλάνα του ο Βαλβέρδε.

Αυτό, δεν σημαίνει ότι θα γίνει και σίγουρα, αλλά είναι στη σκέψη του προπονητή των Πειραιωτών να στείλει τους δύο παίκτες στην ομάδα Νέων. Και ειδικά για τον Ποτουρίδη θα είναι η χειρότερη δυνατή εξέλιξη, αφού είναι παίκτης που υπολογίζεται στις εθνικές ομάδες. 

Βέβαια για να μην βγαίνουν πρόχειρα συμπεράσματα, δεν σημαίνει ότι τους διώχνει από την πρώτη ομάδα ο Ισπανός, αλλά ότι κάποιες ημέρες θα πηγαίνουν με τους Νέους για προπονήσεις. Από την άλλη, αυτό δείχνει ότι δεν τους έχει στα πλάνα του. Πρόκειται για δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να δώσουν λύση και στο αριστερό άκρο της άμυνας. 

Εκεί, ο Ολυμπιακός έχει μόνο τον Χολέμπας και τον Μαρκάνο. Αυτό το θέμα, πάντως, θα ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι ελάχιστοι περίμεναν πως ο Βαλβέρδε θα τους έπαιρνε μαζί για το φιλικό με την Ίντερ.

Σχόλια