Σε άλλο επίπεδο η Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΑΙΓΑΛΕΩ – Συνεργασία με τα «Εκπαιδευτήρια Διαμαντόπουλου» – Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Συνέντευξη: Γιάννης Βαλμάς

Ένα από τα μεγαλύτερα θέματα που αντιμετωπίζουν οι γονείς πριν την έναρξη κάθε νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, είναι ότι διερωτούνται «ποια είναι η καλύτερη Ακαδημία, να πάω το παιδί μου».

Η απάντηση είναι πραγματικά δύσκολη. Το football-academies.gr που κινείται καθημερινά στο χώρο των υποδομών του ποδοσφαίρου, θα προσπαθήσει να προτείνει όσο καλύτερα μπορεί, Ακαδημίες και Σχολές ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, που κάνουν τη διαφορά.

Μια Ακαδημία ή Σχολή ποδοσφαίρου εν πρώτης, ξεχωρίζει από τη φιλοσοφία και την πρακτική των ανθρώπων που την αποτελούν και κυρίως από τις αρχές που πρεσβεύει ο υπεύθυνος και ο τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας.

Ο γονιός θέλει να εγγράψει τη νέα σεζόν  το παιδί του σε μια Ακαδημία που πραγματικά  κάνει καλή δουλειά, έχει σωστή φιλοσοφία, δίνει προοπτικές εξέλιξης στον αθλητή και οι προπονητές  της είναι πάνω απ’ όλα, σωστοί άνθρωποι και παιδαγωγοί.

Στη σωστή κατεύθυνση κινείται η Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΑΙΓΑΛΕΩ και την προτείνουμε σε κάθε γονιό, ανεξαρτήτως οπαδικών συναισθημάτων. Συναντήσαμε τον Υπεύθυνο της Σχολής και Τεχνικό Διευθυντή, Τάσο Λαζάρου, με τον οποίο είχαμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση. Ο Τάσος Λαζάρου είναι πρώην επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διπλωματούχος προπονητής UEFA B.

Κύριε Λαζάρου πέστε δυο λόγια για τη Σχολή του Ολυμπιακού στο Αιγάλεω και ποιος είναι ο στόχος σας

Η Σχολή μας ήδη αποτελείται από 160 αθλητές, εκ των οποίων 30 έχουν περάσει οργανωμένα δοκιμαστικά στην κεντρική ακαδημία του Ολυμπιακού και 5 απ’ αυτούς ήδη στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα της Ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτό που κάνει τη Σχολή μας να διαφέρει, είναι οι πολύ υψηλού επιπέδου παροχές που προσφέρουμε στα παιδιά μας. Συγκεκριμένα «Εκμεταλλευόμαστε το ποδόσφαιρο». Οι νεαροί αθλητές έχουν ανοικτή την ακοή τους  σε κάτι που τόσο αγαπούν, εμείς το χρησιμοποιούμε ως μέσο-εργαλείο και καταλήγουμε σχεδόν πάντα στον στόχο μας. Στόχος μας είναι να επέμβουμε όσο γίνεται στη διαμόρφωση του κοινωνικού τους χαρακτήρα και να προετοιμάσουμε αν είναι εφικτό τον ποδοσφαιριστή του αύριο.

Ποιες είναι οι παροχές που προσφέρετε στη σχολή σας;

Προσφέρουμε τις εξής παροχές:

  • Ολιγομελή τμήματα με προπονητή, βοηθό προπονητή και γυμναστή.
  • Εργομετρικός έλεγχος.
  • Διατροφολογική υποστήριξη και σχετικά σεμινάρια.
  • Αθλητικός ψυχολόγος.
  • Συμμετοχή στα Elite Group και τα Group βελτίωσης ανάπτυξης σύμφωνα με τη δυναμικότητα των παιδιών
  • Οργανωμένα δοκιμαστικά από τη Διεύθυνση της κεντρικής ακαδημίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
  • Επισκέψεις στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» και ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθηση των αγώνων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
  • Συμμετοχή στο εσωτερικό πρωτάθλημα του δικτύου σχολών του Ολυμπιακού.

Πέστε μας για τη συνεργασία που συνάψατε με τα «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ»

Στο πλαίσιο όσων προαναφέραμε ξεκινήσαμε φέτος και τη συνεργασία μας με το ιδιωτικό σχολείο «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ».

Η κοινή μας οπτική γωνία και ο κοινός τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τον αθλητισμό με τη Διεύθυνση του σχολείου, ήταν το βασικό συστατικό της συνεργασίας.

Αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, τα οποία φοιτούν στα Εκπαιδευτήρια, εφόσον σχολάσουν, θα μεταφέρονται με πούλμαν στις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, θα προπονούνται, θα γευματίζουν και έτσι θα επιστρέφουν με πούλμαν στα σπίτια τους.

Πρόκειται για καινοτόμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα. Στο εξωτερικό βέβαια η συνεργασία ομάδων με σχολεία δεν είναι κάτι καινούργιο.

Ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και οι γονείς έχουν ανταποκριθεί, καθώς αντιλαμβάνονται ότι τα πάντα γίνονται για το παιδί και την οικογένεια.

Ποιες οι σχέσεις σας με την ΠΑΕ Ολυμπιακός;

Οι σχέσεις μας είναι άριστες. Θέλω να ευχαριστήσω τη Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και ιδιαίτερα τον υπεύθυνο των Σχολών, Βασίλη Νάνο.

Ο κ. Νάνος είναι αρωγός στις προσπάθειές μας και είναι αυτός που με τις πράξεις και τις κατευθύνσεις του, μας βοηθά ώστε να γινόμαστε συνέχεια καλύτεροι. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά μας.

 

Τέλος κύριε Λαζάρου πέστε μας πότε ξεκινούν οι εγγραφές και δώστε μας τα στοιχεία επικοινωνίας με τη Σχολή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο ΑΙΓΑΛΕΩ

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες της εποχής οι εγγραφή όλων των παιδιών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Τα στοιχεία επικοινωνίας είναι:

Ορφέως 201, (γήπεδο ALEO FC) απέναντι από το ΙΚΕΑ

Τηλέφωνα:

Γραμματεία: 699 39 97 696

Τάσος Λαζάρου: 6937 65 68 65


Συνέντευξη: Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr


Σχόλια