Φιλική τεσσάρα η Κ17 του Ολυμπιακού, επί του Πύρασου

Σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης στα Χάνια Πηλίου η Κ17 του Ολυμπιακού επικράτησε με 4-1 του Πύρασου Νέας Αγχιάλου.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο κατά διαστήματα  καλό ποδόσφαιρο αλλά έδειξε πως θέλει δουλειά για να «δέσει» και να είναι έτοιμος για το Πρωτάθλημα Super League K17.

Το 1-0 έγινε στο 27’.  Ο Οικονομίκος εκτελεί κόρνερ η μπάλα φτάνει στον Ντουμάνη αυτός την στέλνει στον Παπαδόπουλο ο οποίος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ.

Στο 57’ ο Φέκκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 ενώ στο 80’ ο Πύρασος μειώνει σε 2-1 με τον Μπασδάνη.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να πιέζει και πετυχαίνει άλλα δυο γκολ στα τελευταία λεπτά. Στο 82’ ο Σταυρόπουλος με σουτ «γράφει» το 3-1 και στο 86’ ο Αντωνόπουλος το 4-1.

«Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Είδαμε όλα τα παιδιά και μετά από δυο φιλικά έχουμε μια καλή εικόνα. Σε κάθε φιλικό κάποια πράγματα σ’ αρέσουν και άλλα δεν σ’ αρέσουν. Γι’ αυτό κάνουμε και αυτούς τους αγώνες για να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε. Ήταν το τελευταίο μας φιλικό στο Πήλιο και θα δώσουμε και άλλα στην Αθήνα για να είμαστε έτοιμοι για το Πρωτάθλημα», σημείωσε ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.

Η αρχική σύνθεση της Κ17 του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης (72’ Βεζύρης), Ράμα, Παπαδόπουλος, Γαλούπης, Κακάμης, Παπαγεωργίου, Οικονομίκος, Φιτόπουλος, Ντουμάνης, Ζιάκας, Βοϊλης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι: Παπαγγελής, Γκοτζαμανίδης, Μαρτίνης, Μαργαρίτης, Μποσκουϊδης, Σταυρόπουλος, Φέκκας, Μπέκος, Αντωνόπουλος, Τσιριγώτης. Προπονητής: Μαυρογενίδης Δημήτρης.

Η αρχική σύνθεση του Πύρασου: Βαν Ντε Γούιχε, Μπούτλας Χ, Χατζητρακόσιας, Ρουκάς, Μπασδάνης, Τανάγιας, Κοτζαθανάσης, Κατής, Αντζούρης, Σφάκας, Σιώμος. Εν συνεχεία έπαιξαν και οι: Τόκαλης, Κόκκαλης, Μπούτλας Α. Φούκης, Στεργίου, Γιοβάνης, Δανόπουλος, Μπέικος, Σκαρλάτος, Σταντζούρης, Τσίλιγκος, Δράγης. Προπονητής: Αρσένος Στέλιος. ​

Σχόλια