Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το CAMP της INTER στην Αθήνα – Ουζουνίδης, Καραγκούνης και Καμπιάσο, έδωσαν το «παρών» [PHOTOS+VIDEOS]

Ένα από τα καλύτερα Camp που έχουν γίνει ποτέ στην Ελλάδα, διοργάνωσε η εταιρεία STARGATE  σε συνεργασία με την Ακαδημία της INTER. Το Camp διεξήχθη για ένα 5νθήμερο, από 10-14 Απριλίου, στις εγκαταστάσεις  του Δ΄ Αθλητικού κέντρου Ηλιούπολης και συμμετείχαν παιδιά ηλικίας 6-16 ετών.

Εδώ και πολλά χρόνια, το Football Academies παρακολουθεί διάφορες διοργανώσεις στην Ελλάδα, αλλά και σε ευρωπαϊκές χώρες. Το «INTER Academy Camp Athens 2017» ήταν μια από τις καλύτερες διοργανώσεις που έγιναν ποτέ στη χώρα μας, τόσο από άποψης οργάνωσης και εγκαταστάσεων, όσο και από πλευράς ιδιαίτερης προπονητικής προσέγγισης από τους Ιταλούς προπονητές της Ακαδημίας της Ιντερ.

Παιδιά, γονείς, προπονητές που συμμετείχαν στο Camp της Inter, αλλά και άλλοι άνθρωποι που το παρακολούθησαν, έμειναν άκρως εντυπωσιασμένοι.

Ιδιαίτερα τα παιδιά, μετά από πέντε ημέρες πρωινής τετράωρης προπόνησης, παρότι κουρασμένα, ήταν απόλυτα ευχαριστημένα, γελαστά και χαρούμενα. Όλοι οι λιλιπούτειοι ποδοσφαιριστές μαρτυρούσαν, ότι ο στόχος τους, να περάσουν καλά, να αξιολογηθούν και να μάθουν, πραγματοποιήθηκε!

Οι έξι υψηλού επιπέδου Ιταλοί προπονητές της Ακαδημίας της Ιντερ, με επικεφαλής τον υπεύθυνο (Senior Manager Technical Operation) της Ακαδημίας της Ιντερ, Aldo Montinaro, δίδαξαν στα ελληνόπουλα το «σωστό» ποδόσφαιρο, εφαρμόζοντας ένα πλήρες πρόγραμμα εκμάθησης αλλά και αξιολόγησης. Οι προπονητές που έδωσαν το παρών ήταν ο Luigi Bonanno (συντονιστής των σχολών ποδοσφαίρου της Ιντερ), ο Gabriele Zanon (προπονητής τερματοφυλάκων), ο Giuseppe Fonseca, ο Massimiliano Barisoni και ο Othman El Jouhari. Οι Ιταλοί προπονητές είχαν και έξι εξαιρετικούς Έλληνες προπονητές ως βοηθούς, τους οποίους είχε επιλέξει η εταιρεία STARGATE.

Η πολυμελής αποστολή των τεχνικών των ακαδημιών της INTER  και η υψηλού επιπέδου διοικητική εκπροσώπηση, καταδεικνύει, αν μη τι άλλο, το τεράστιο ενδιαφέρον της INTER για τους νεαρούς Έλληνες ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Το πρόγραμμα του camp περιλάμβανε πρωινές προπονήσεις ενώ τις απογευματινές ώρες έγιναν σεμινάρια για τους προπονητές, όπως παραδοσιακά προσφέρει η Ιντερ στους τοπικούς προπονητές.

Στο Camp και ο Εστέμπαν Καμπιάσο

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η Μ. Τετάρτη (12/4) για τα παιδιά.

Ο μεγάλος ποδοσφαιριστής και σπουδαίος άνθρωπος, Esteban Cambiasso, το πρώην αστέρι της Ιντερ επισκέφτηκε το camp.

Ο άσος του Ολυμπιακού, μίλησε στα παιδιά και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Στην τελετή λήξης οι Μαρίνος Ουζουνίδης και Γιώργος Καραγκούνης

Η Μ. Παρασκευή τελευταία ημέρα του camp, ξεκίνησε με το πέμπτο μέρος των προπονήσεων και έληξε με την απονομή επαίνων, πιστοποιητικών και των φύλλων αξιολογήσεων στα παιδιά που συμμετείχαν.

Στην τελετή λήξης παρέστησαν και βράβευσαν τα παιδιά ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Γιώργος Καραγκούνης και ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης, των οποίων τα παιδιά συμμετείχαν στο Camp.

Γονείς και παιδιά έμεινα απόλυτα ικανοποιημένοι από το επίπεδο των προπονήσεων καθώς και από ολόκληρη τη διοργάνωση. Την ικανοποίησή του και της ευχαριστίες του σε όλους τους συντελεστές εξέφρασε ο Operation Manager  της Ακαδημίας της Inter, Aldo Montinaro.

Δείτε τι είπε ο Aldo Montinaro στην τελετή λήξης

Δείτε την παρουσίαση από τον Aldo Montinaro, των προπονητών που έλαβαν μέρος στο INTER Academy Camp Athens 2017

Δείτε τις βραβεύσεις των παιδιών από τους προπονητές της Ιντερ, καθώς και από τους Γιώργο Καραγκούνη και Μαρίνο Ουζουνίδη

Δείτε τι είπε ο Μαρίνος Ουζουνίδης για το camp, αλλά και στους γονείς των νεαρών ποδοσφαιριστών, απευθυνόμενος σ’ αυτούς

Φωτορεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες από την τελευταία ημέρα του camp

Για το Δ’ Μέρος κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Για το Ε’ Μέρος κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Δείτε φωτογραφίες των προηγούμενων ημερών

Για το Α’ Μέρος κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Για το Β’ Μέρος κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Για το Γ’ Μέρος κάνοντας κλικ ΕΔΩ

VIDEO

Δείτε το Live Video από την τελευταία ημέρα του campΣχόλια