Οκτώ οι «κομμένοι» στον Παναθηναϊκό, οι επτά από την Ακαδημία

Ο Νίκος Μαρινάκης, είναι ο τελευταίος που έλαβε το μήνυμα το Σάββατο (2/1), από τον Αντρέα Στραματσόνι, ότι δεν υπολογίζεται από τον Παναθηναϊκό.

Ο νέος δεξιός μπακ των πρασίνων, ο Μέστο, προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ο Ιταλός τεχνικός έστειλε τον Μαρινάκη να προπονηθεί με το γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζονται, τους “κομμένους” και πολύ δύσκολα από εδώ και στο εξής θα αλλάξει κάτι.

Ο 39χρονος προπονητής άλλωστε ήταν κάθετος, θέλει δυο καλούς παίκτες σε κάθε θέση και στην θέση του δεξιού μπακ υπολογίζονται πλέον οι Μέστο και Βέμερ.

Ο νεαρός αμυντικός το Σάββατο πλαισίωσε και αυτός το γκρουπ των Μπούρμπου, Δώνη, Σταματάκη, Αναγνωστόπουλου, Νίνη, Τριανταφυλλόπουλου και Αγγελόπουλου Β., οι οποίοι προπονούνται υπό τις οδηγίες του Γιάννη Βονόρτα. Έτσι πλέον οι “κομμένοι” είναι οχτώ εκ των οποίων οι επτά προέρχονται από την ακαδημία των πράσινων.

Σε ότι έχει να κάνει με τον Νίκο Μαρινάκη θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του νεαρού άσου λήγει το καλοκαίρι και άρα ήδη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιθυμεί ενώ αν από τον Παναθηναϊκό θελήσουν να τον δώσουν ως δανεικό και όχι να τον αφήσουν ελεύθερο, θα πρέπει πρώτα να του ανανεώσουν το συμβόλαιο και εν συνεχεία να προβούν στον δανεισμό του.

Στην υπόθεση του Βασίλη Αγγελόπουλου, ακούγεται ότι ο 18χρονος δεν δέχθηκε την ανανέωση που του προτάθηκε και έτσι τοποθετήθηκε στους «κομμένους». Η πρόταση των πρασίνων ήταν για νέο 3ετές συμβόλαιο, αλλά ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, θεώρησε αφενός μικρό το ποσό που του προσφέρθηκε κι αφετέρου εξαιρετικά περιορισμένες τις προοπτικές εξέλιξής του, έτσι όπως διαμορφώνεται το ρόστερ.

Εκκρεμότητα από εκεί και πέρα παραμένει το θέμα του Λάζαρου Λάμπρου, ενώ οι Τζανουλίνος και Νιούμαν φαίνεται ότι δεν θα ανανεώσουν και ο Αλέξανδρος Ταμπάκης αφέθηκε ελεύθερος από τους πράσινους.

Τάκης Κεφάλας, για το FootballAcademies.gr

Σχόλια