Σε εγκαταστάσεις με 11 γήπεδα οι ακαδημίες ποδοσφαίρου του ΟΦΗ!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης

Το όραμα για τη δημιουργία μιας από τις μεγαλύτερες ακαδημίες ποδοσφαίρου στην Ελλάδα, συζητάει ο πρόεδρος του ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και το Lido soccer…

Το μέλλον και η καλύτερη οργάνωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου του ΟΦΗ, απασχολεί το τελευταίο διάστημα τον Ερασιτέχνη ΟΦΗ, ο οποίος έχει αναλάβει, μια σειρά από πρωτοβουλίες.

Μια εξ’ αυτών είναι και η πρόθεση συνεργασίας με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του ΟΦΗ Δημήτρη Παπαδόπουλο και την πετυχημένη ακαδημία ποδοσφαίρου που ο ίδιος διαθέτει, στις εκσυγχρονισμένες εγκαταστάσεις του Λίντο.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Μιχ. Σερπετσιδάκης (είχε παλαιότερα την ευθύνη των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ), είχαν μια συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Απ’ όλες τις πλευρές εκφράστηκε η διάθεση και η πρόθεση συνεργασίας, μέσα σε ένα πλαίσιο που θα αποφασιστεί προσεχώς. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Γιάννης Δανδάλης αναφερόμενος στην συνάντηση με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ανέφερε:

«Κάναμε μια καλή συζήτηση με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι ο κορυφαίος στο Ηράκλειο, σε επίπεδο ακαδημιών ποδοσφαίρου και γνωρίζει το αντικείμενο. Πρόθεση μας είναι να φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του, τα παιδιά από τις ακαδημίες του ΟΦΗ. Η συζήτηση μας είναι σε καλό δρόμο και έχουμε αρκετά σημεία προσέγγισης. Φαίνεται ότι είναι κάτι που επιθυμούμε και οι δυο πλευρές και θέλουμε αυτό το σχέδιο συνεργασίας που επεξεργαζόμαστε αυτή τη στιγμή να προχωρήσει όσο πιο άμεσα γίνεται».

Με τη σειρά του το πρώην μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και υπεύθυνος παλαιότερα των ακαδημιών ποδοσφαίρου του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, Μιχάλης Σερπετσιδάκης, ανέφερε για τη συνάντηση:

«Υπάρχει ένα πλάνο πάνω στο οποίο γίνεται μια συζήτηση, για κάτι πολύ μεγάλο. Πιστεύουμε πολύ και οι δυο πλευρές σε αυτό το σχέδιο, γιατί θα ωφελήσει και τους δυο. Μπορεί να δημιουργηθεί μια ακαδημία ποδοσφαίρου που θα είναι πραγματικά πρότυπο σε όλη την Ελλάδα. Τόσο οι εγκαταστάσεις του Δημήτρη Παπαδόπουλου, όσο οι εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάνειου αθλητικού κέντρου, αλλά και το υλικό και η ποιότητα της ακαδημίας, μπορούν να αποφέρουν πολύ σημαντικά αποτελέσματα τα επόμενα χρόνια».

Ο κ. Σερπετσιδάκης τις επόμενες ημέρες θα βρεθεί σε συζητήσεις με τον κ. Παπαδόπουλο με σκοπό τη δημιουργία συγκεκριμένων προτάσεων που θα κατατεθούν στον ερασιτέχνη ΟΦΗ.

Σύμφωνα με παλιότερη δημοσίευση του cretalive το 2012, δυο εβδομάδες μετά την αποχώρηση του, ως επικεφαλής των τμημάτων του Ο.Φ.Η, ο κ. Μιχάλης Σερπετσιδάκης αποκάλυψε την ιδανική λύση για να συνεχιστεί με μεγαλύτερη δυναμική, η προσπάθεια που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια στα τμήματα υποδομής του Ο.Φ.Η.

Μερικά από τα  πλεονεκτήματα μιας τέτοιας συνεργασίας είναι τα εξής:

– Καταρχήν θα λυθεί το γηπεδικό πρόβλημα και η μετακίνηση των παιδιών , έχοντας να εκμεταλλευτούμε μαζί με το Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο συνολικά 11 γήπεδα.

-Εκμετάλλευση της ομάδος τοπικού για την καλύτερη προετοιμασία των ποδοσφαιριστών.

-Δημιουργία ισχυρών ομάδων στα παιδικά πρωταθλήματα.

-Διοργάνωση Διεθνών τουρνουά.

-Δημιουργία ισχυρού προπονητικού team

Πηγή:cretalive.gr

Σχόλια