Ο «νέος Χατζηπαναγής» του Ηρακλή Θεσ/νίκης πήρε το ρόπαλό του! [VIDEO]

Ο super talented πιτσιρικάς ονομάζεται Γιώργος Μπάκας και αγωνίζεται σ’ ένα από τα τέσσερα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ηρακλής (προπαιδικό)

O “νέος Χατζηπαναγής” του Ηρακλή Θεσσαλονίκης… πήρε το ρόπαλό του και είναι έτοιμος για νέους άθλους εντός αγωνιστικών χώρων.

Toυ Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)

Το Μetrosport.gr, με το δημοσιογραφικό ανιχνευτή ταλέντων του Νίκου Κολίτση, παρουσιάζει ένα μικρό χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον “αδημοσίευτο άθλο” του Ηρακλή απέναντι στην ομάδα των Σκοπίων, FK KUMANOVO EYROSPORT, μ’ ένα αεροπλανικό, ασύλληπτης ποδοσφαιρικής ομορφιάς, γκολ.

Ο super talented πιτσιρικάς ονομάζεται Γιώργος Μπάκας και αγωνίζεται σ’ ένα από τα τέσσερα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ Ηρακλής (προπαιδικό), με προπονητή το Μάκη Τζίλο, συμμετέχοντας στο BALKAN OLYMPUS CUP 2017 στα γήπεδα της Πιερίας (Βατανιακού, 25ης Μαρτίου και Ατρομήτου Κατερίνης).

Ο Γιώργος (που πέτυχε χατ τρικ), με το μαγικό 10 στην πλάτη, έχει δίπλα του και άλλους χαρισματικούς πιτσιρικάδες, ορισμένες από τις μοναδικές προσπάθειες των οποίων μπορείτε ν’ απολαύσετε on camera, με εκτελέσεις φάουλ, ντρίμπλες, γυριστά ανάποδα ψαλιδάκια και επελάσεις!

Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ συμμετέχει στο τουρνουά και με το junior τμήμα της, με προπονητή τον Κων/νο Σταματέλο και φιλοδοξεί να κατακτήσει το τρόπαιο.

Το παρόν του Ηρακλή μπορεί να παραμένει επισφαλές, είμαστε όμως σίγουροι ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό, όσο υπάρχουν τέτοια ταλέντα από την καρδιά του Ηρακλή, που αντικατοπτρίζουν τη μακραίωνη και πλούσια ιστορία του. Συγχαρητήρια!

Σε εικόνα και ήχο επαγγελματικής ποιότητας.
Επικοινωνία: liviostitos@hotmail.com

Σχόλια