Ο Α.Ο. ΘΥΕΛΛΑΣ Αγίου Θεοδώρου, στις Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ καλωσόρισαν στην πράσινη τους οικογένεια τον Αθλητικό Όμιλο ΘΥΕΛΛΑΣ Αγίου Θεοδώρου από τη Λάρνακα στην Κύπρο.

Η νέα πράσινη Σχολή του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ εδρεύει στο Κοινοτικό Στάδιο Αγίου Θεοδώρου, ένα γήπεδο στολίδι για τα Κυπριακά Γήπεδα! Η επίσημη υπογραφή των συμβολαίων έγινε σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΘΥΕΛΛΑ σε συνεργασία με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ψεματισμένου στο Κοινοτικό Γήπεδο Μαρωνίου στην παρουσία του Υπεύθυνου των Σχολών Κύπρου Τηλέμαχου Αθανασίου. Την υπογραφή του έβαλε εκ μέρους της ΘΥΕΛΛΑΣ ο Πρόεδρος του Σωματείου Λοϊζος Θεοχάρους ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ανήκουμε στην οικογένεια του μεγάλου ποδοσφαιρικού Συλλόγου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ.

Η συνεργασία μας ανοίγει νέες προοπτικές στα παιδιά ενώ ανυπομονούμε να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις μας τους ανθρώπους του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ για να δουν από κοντά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στη Σχολή μας.»

Κατά την εκδήλωση τα παιδιά των Σχολών Ποδοσφαίρου της ΘΥΕΛΛΑΣ και του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ Ψεματισμένου συμμετείχαν σε αγωνιστικά διπλά ενώ ακολούθως παρέλαβαν μικρά δωράκια. Κατά την εκδήλωση ο ποδοσφαιριστής της Σχολής Ποδοσφαίρου Παναθηναϊκού Ψεματισμένου Παναγιώτης Χαραλάμπους τιμήθηκε από τον Υπεύθυνο Κύπρου Τηλέμαχο Αθανασίου ο Παναγιώτης Χαραλάμπους ο οποίος πέρσι διακρίθηκε για το fair play του. Σε δηλώσεις του ο Υπεύθυνος Κύπρου Τηλέμαχος Αθανασίου δήλωσε τα εξής: «Οι Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ προχωρούν το πλάνο τους με απόλυτη συνέπεια και εργατικότητα, με τη συνεργασία όλων των Σχολών του Δικτύου Κύπρου και με την καθοδήγηση της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Από σήμερα η ΘΥΕΛΛΑ είναι και επίσημα το νέο μας μέλος και υποσχόμαστε στα παιδιά της Σχολής ότι ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ θα είναι κοντά τους και θα τους παρέχει κάθε στήριξη.»

Η ΘΥΕΛΛΑ Αγίου Θεοδώρου είναι η έκτη συνεργαζόμενη Σχολή στο «πράσινο» νησί της Κύπρου αφού ήδη στο Δίκτυο ανήκουν η Σχολές Ποδοσφαίρου ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε Πάφο, Γιόλου στην επαρχία Πάφου, Γερμασόγεια στη Λεμεσό, Μονή στην επαρχία Λεμεσού και Ψεματισμένου στην επαρχία Λάρνακας.

ΣΧΟΛΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ – ΜΑΘΕ ΜΠΑΛΑ ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

ΛΕΜΕΣΟΣ:

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΕΡΜΑΣΟΓΕΙΑΣ find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 470683, 99 543275, 99 687504

ΜΟΝΗ-ΑΣΓΑΤΑ-ΜΟΝΑΓΡΟΥΛΛΙ-ΠΥΡΓΟΣ-ΠΕΝΤΑΚΩΜΟ:

“THE TALENTS ACADEMY” ΚΑΦΕ ΑΓΙΟΜΑΜΙΤΗ ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 99124919

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΨΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΥ – ΛΑΡΝΑΚΑ:

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΑΡΩΝΙΟΥ  find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 99 533608

ΠΑΦΟΣ:

ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ POSTO SPORTIVO ΣΤΑ ΠΕΤΡΙΔΙΑ  find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 879776, 97 655600, 99 521291

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΓΙΟΛΟΥ – ΠΑΦΟΣ:

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΓΙΟΛΟΥ  find us on facebook ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 99 613436, 99 603666

Σχόλια