Τρελαίνει κόσμο το 7χρονο ταλεντάκι του ΟΦΗ [VIDEO]

Ένα 7χρονο Κρητικόπουλο, έχει τρελάνει το Ηράκλειο της Κρήτης με το ταλέντο του.

Ο λόγος για τον Νίκο Κασσαπάκη, γεννηθέντα στις 26/3/2009 και όπως θα δείτε στην αρχή του βίντεο έχει ύψος 1,10 παρακαλώ, αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και του επιτελικού μέσου, με δεξί και αριστερό πόδι, και βρίσκεται στην ακαδημία του ΟΦΗ.

Τη Δευτέρα κτύπησε το τηλέφωνό μου και ήταν ο φίλος μου ο Νεκτάριος από την Κρήτη, ο οποίος «τραβάει» αγώνες των ακαδημιών και του τοπικού στο Ηράκλειο.

«Γιάννη πρόκειται για μεγάλο ταλέντο, δες το και συ», μου είπε ο Νεκτάριος και μου έστειλε κάποια highlights σε βίντεο, από αγώνες του μικρού.

Πραγματικά διαπίστωσα, ιδίοις όμμασι, ότι ο πιτσιρικάς το έχει… Και τι δεν έχει για την ηλικία του. Αέρινος, ντρίπλα, προσποίηση, ταχύτητα, σουτ, μεταβίβαση, στημένα…

Μεγάλη βέβαια εντύπωση, πέραν του ότι το «κοπέλι» έχει ταλέντο, μου έκαναν οι «εφευρετικοί» πανηγυρισμοί του. Κάθε φορά και άλλος… Είναι ολοφάνερο, ότι ο Νίκος ζει για το ποδόσφαιρο…

Να τον έχει ο Θεός καλά, αυτόν και την οικογένειά του και εύχομαι μια μέρα όλος ο κόσμος να μιλά για τον μεγάλο τότε Νίκο Κασσαπάκη!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ! Μην πάρουν τα μυαλά του «αέρα»!

Απολαύστε τον 7χρονο Νίκο και τις επινοήσεις του στο γήπεδο:

{youtube}re2R99oA6ho{/youtube}

https://www.youtube.com/watch?v=re2R99oA6ho

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια