ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Με την πρώτη ομάδα, ο 18χρονος Δημήτρης Νικολάου

Σε προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, κλήθηκε μετά τις διακοπές των εορτών, να συμμετάσχει ο 18χρονος στόπερ της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Δημήτρης Νικολάου.

Ο νεαρός διεθνής με την Εθνική Νέων αμυντικός, ξεκίνησε να προπονείται μετά τις διακοπές των εορτών με την πρώτη ομάδα και απ’ ότι φαίνεται ο Πάουλο Μπέντο τον έχει στα υπόψιν του, μετά και τις αποχωρήσεις δύο στόπερ του για το Copa Africa, ως μία επιπρόσθετη λύση στα μετόπισθεν.

Ο 18χρονος (γενν. 13/08/1998) αγωνίζεται ως σέντερ μπακ, αλλά έχει αγωνιστεί στην Ακαδημία και ως αριστερός μπακ.  Από την Τρίτη (27/12), μετά από απόφαση του Πάουλο Μπέντο, κάνει προπόνηση με την πρώτη ομάδα, πράγμα που έγινε και την Τετάρτη (28/12) και θα συνεχιστεί και τις επόμενες.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Δημήτρης Νικολάου επέκτεινε μέσα στο 2016 το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό έως το 2021 και φυσικά περιμένει ο Πάουλο Μπέντο να του δώσει την πρώτη ευκαιρία σε αγώνα της πρώτης ομάδας.

Βέβαια ο Μπέντο, γνωρίζει πολύ καλά τα εξαιρετικά προσόντα του υψηλόσωμου αριστερού στόπερ, μιας και πυκνά – συχνά τον καλεί στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.

Σχόλια