Νέα δοκιμαστικά από την FDE! Οι Ισπανοί ξανάρχονται…

Με στόχο τη διαρκή εξέλιξη μέσα από σημαντικές συνεργασίες, η εταιρεία FDE προγραμμάτισε τα επόμενα δοκιμαστικά ποδοσφαίρου για παιδιά 8 -19 ετών.

Σε συνεργασία με Ισπανούς προπονητές κορυφαίων ομάδων, στις 10, 11 και 12 Απριλίου, η FDE θα πραγματοποιήσει τα δοκιμαστικά της, για τα παιδιά που φιλοδοξούν να αναπτυχθούν μέσα από τον αθλητισμό.

Τη Μ. Δευτέρα, τη Μ. Τρίτη και τη Μ. Τετάρτη, η FDE σε συνεργασία με την ισπανική  AFA και την ακαδημία Βορείων Προαστείων COSMOS, θα προπονήσει τους νέους ταλαντούχους αθλητές.

Παρά τη μικρή της παρουσία στο χώρο η FDE, προσπαθεί να προτείνει πάντα κάτι νέο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Τα παιδιά αλλά και οι γονείς φεύγουν πάντα ενθουσιασμένοι από τις προπονήσεις.

Έχοντας σαν βασικό άξονα το ισπανικό μοντέλο ποδοσφαίρου, που κυριαρχεί στην Ευρώπη, η FDE συνεργάζεται με καταξιωμένους προπονητές ισπανικών ομάδων. Έτσι, και στα δοκιμαστικά του Απριλίου η FDE θα εκπαιδεύσει, αλλά και θα αξιολογήσει τα παιδιά που θα λάβουν μέρος, σύμφωνα με τις οδηγίες των ειδικών στο άθλημα.

Σημαντική στιγμή αποτελεί για την εταιρεία, η συνεργασία της με την ακαδημία COSMOS Βορείων Προαστείων, αφού μοιράζεται την κοινή φιλοσοφία της προσωπικής ανάπτυξης, μέσα από το δημοφιλές άθλημα.

Στα δοκιμαστικά τα παιδιά, μέσα από ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ασκήσεων, θα αξιολογηθούν με σκοπό να φτάσουν τον επόμενο στόχο, που είναι τα ταξίδια που διοργανώνει η εταιρεία στην Ισπανία, δοκιμάζοντας ξανά τις δυνάμεις τους, σε ένα απόλυτα ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Ήδη, από τα προηγούμενα δοκιμαστικά της FDE, έχει συμπληρωθεί ένας σημαντικός αριθμός παικτών που θα ταξιδέψει το καλοκαίρι, με στόχο να νιώσει την εμπειρία του ισπανικού ποδοσφαίρου, στη Μαδρίτη.

Τα trials θα πραγματοποιηθούν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις Planet Cosmos της Ακαδημίας  COSMOS Βορείων Προαστείων στο Γέρακα Αττικής.

Η συμμετοχή είναι 160 ευρώ, ενώ για παιδιά που έχουν συμμετάσχει ξανά σε δοκιμαστικά της FDE, το κόστος είναι 130 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε το FDE.gr ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 210 6195542 ή 6932 272418

Διαβάστε επίσης

Προπονητής της ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ στα δοκιμαστικά της FDE

Σχόλια