Ο Έλληνας της Άρσεναλ, που ξετρελαίνει κόσμο στην Αγγλία [VIDEO]

Ποιος ξετρελαίνει κόσμο στην Αγγλία με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες; Φυσικά, ο 17χρονος Έλληνας ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ, Σάββας Μούργος, ο οποίος έχει καταπλήξει τους πάντες με τις επιδόσεις τους στους αγώνες των «κανονιέρηδων».

Ο 17χρονος επιτελικός μέσος, ο οποίος κατάγεται από την Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ανήκει στην Άρσεναλ, θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του συλλόγου. Μάλιστα σε τελευταίο δημοσίευμα σε μια από τις μεγαλύτερες αγγλικές εφημερίδες συγκαταλέγεται στους καλύτερους ποδοσφαιριστές που θα μεγαλουργήσουν με τα χρώματα της Άρσεναλ. Με τις φανταστικές του εμφανίσεις, έκανε πολλούς να τον αποκαλούν “νέο Ozil”.

Συγκεκριμένα ο Σάββας, τον οποίο επέλεξαν οι άνθρωποι της Άρσεναλ ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους το καλοκαίρι του 2014, είναι απόλυτα προσηλωμένος στο στόχο του και τα θετικά αποτελέσματα διαδέχονται το ένα το άλλο. Ο Σάββας πριν μεταβεί στο Λονδίνο ήταν στην Elite Ακαδημία της Αrsenal. Σε μικρότερη ηλικία αγωνιζόταν στον ερασιτέχνη Πανιώνιο.

Ο ίδιος ο Σάββας τονίζει: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να κάνω αυτό που αγαπώ έχοντας ταυτόχρονα και πολύ καλές κριτικές. Μένω μόνος μου στην Αγγλία όπου με επισκέπτονται συχνά οι δικοί μου. Μοναδικός σκοπός μου είναι να γίνομαι καθημερινά καλύτερος ώστε να αποδεικνύω σε αυτούς που με εμπιστεύονται ότι πρέπει να είναι χαρούμενοι για την επιλογή τους. Ακόμα είμαστε στην αρχή. Με μεγάλη προσπάθεια όλα θα γίνουν».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον 17χρονο, κόντρα στην Μπράιτον, να κερδίζει το πέναλτι και να επιτυγχάνει το γκολ https://www.youtube.com/watch?v=Bum8eRa-gMk

{youtube}Bum8eRa-gMk{/youtube}

Παναγιώτης Μπαμπάτσικος, για το Football-Academies.gr

Σχόλια