«Πρόταση του Παναθηναϊκού, στον 19χρονο Μουμουνί» [VIDEO]

Σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Γκάνας, ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ζακάρια Μουμουνί, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Διαβάστε τις δηλώσεις του 19χρονου άσου.

Επίσημη πρόταση στον Ζακάρια Μουμουνί φέρεται να έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσίευμα ιστοσελίδας της Γκάνας, το οποίο φιλοξενεί και δηλώσεις του 19χρονου άσου.

Ο ύψους 1.76 Μουμουνί θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας, αγωνίζεται ως αριστερός χαφ-εξτρέμ, ενώ πέρα από το “τριφύλλι”, ενδιαφέρον για την απόκτησή του έχουν δείξει κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες.

“Έχω δεχθεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό κι από άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά έχω χρόνο να αποφασίσω που θα πάω”, ανέφερε.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα “Starrfmonline.com“, η οποία επικαλείται ελληνική πηγή, εμπλουτίζει το ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας ότι οι Πράσινοι έχουν καταθέσει πρόταση 200.000 δολαρίων στην WAFA για την απόκτησή του ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά στο στυλ παιχνιδιού του γεννημένου στις 11-12-1996 Γκανέζου ποδοσφαιριστή, διακρίνεται για την ταχύτητά του και την εξαιρετική τεχνική κατάρτισή του.

Είναι γνωστός στην πατρίδα του για τις ντρίμπλες, την ταχύτητα και την ικανότητα να σπάει την αντίπαλη άμυνα στα δύο με τις πάσες του…

{youtube}iTspNJtRkqE{/youtube}

Σχόλια