Μετά το χρυσό στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα, ο 16χρονος Αντώνης Σάντας, έπιασε και το όριο για το ευρωπαϊκό Κ18

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες ο αθλητής του επί κοντώ Αντώνης Σάντας, περνά από Παγκόσμιο χρυσό μετάλλιο στη Γυμνασιάδα, σε πρόκριση για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων του καλοκαιριού, που θα γίνει στο Γκιόρ της Ουγγαρίας.

Ο 16χρονος είναι από τους πιο σημαντικούς νεαρούς Έλληνες αθλητές, που αναμένεται στο μέλλον να χαρίσει στη χώρα μας μεγάλες επιτυχίες και πολλά μετάλλια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Sports Exelixis

“Μετά την Παγκόσμια Γυμνασιάδα 2018, ο Αντώνης Σάντας θα συμμετάσχει σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση ως Παίδας.

Ο 16χρονος (11/9/2001) αθλητής του επί κοντώ, που συμμετείχε στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα  του Μαρόκο (2-9 Μαΐου 2018),  κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία του, έβαλε τις βάσεις για τη συμμετοχή του στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας το καλοκαίρι.

O  ταλαντούχος αθλητής του Φώτη Στεφανή συμμετείχε χθες, 19 Μαΐου και στο Διεθνές Μίτινγκ Στίβου»Χανιά 2018″ πετυχαίνοντας  άλμα πάνω από τα 4.80μ. εξασφαλίζοντας έτσι τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που θα γίνει στο Γκιορ της Ουγγαρίας. (Το 4.80μ. είναι το όριο συμμετοχής που έχει θέσει ο ΣΕΓΑΣ).

Για τον πρώην πολυνίκη αθλητή της ενόργανης γυμανστικής, που ασχολείται με το επί κοντώ μόλις δύο χρόνια (ξεκίνησε σε ηλικία 14 ετών) το 4.80μ. είναι παράλληλα και ατομικό του ρεκόρ.

Συγχαρητήρια Αντώνη!»

Δείτε το βίντεο του άλματος του Αντώνη Σάντα στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα 2018 

Σχόλια