Στην ΑΕΚ ο 20χρονος Δημήτρης Μεληκιώτης της Βέροιας

Η Ένωση συνεχίζει να επενδύει στα ελληνικά ταλέντα, με τον 20χρονο άσο της Βέροιας

Ακόμη έναν νεαρό Έλληνα ποδοσφαιριστή εντάσσει στο δυναμικό της η ΑΕΚ, έπειτα από τους Τσιντώτα και Γιακουμάκη. Ο λόγος για τον 20χρονο διεθνή με την Ελπίδων ακραίο επιθετικό της Βέροιας Δημήτρη Μεληκιώτη.

Ο νεαρός διεθνής ποδοσφαιριστής, που έχει ξεχωρίσει και με τις εμφανίσεις του στην Εθνική, είναι ένας παίκτης που ξεχώρισε η Ένωση, θεωρώντας ότι πρόκειται για ένα ταλέντο πάνω στο οποίο αξίζει να επενδύσει και για τον λόγο αυτό αποφάσισε να προχωρήσει άμεσα στην απόκτησή του (μιας και η ανανέωση του συμβολαίου του δεν «πέρασε» από την ΕΠΟ και μένει ελεύθερος), κάνοντας ακόμη μια κίνηση… εκτός προγράμματος βλέποντας στο μέλλον.

Ο νεαρός άσος ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, τη Βέροια και προωθήθηκε από την ακαδημία της στην πρώτη ομάδα, με την οποία φέτος έχει εννιά συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ωστόσο, στην πορεία δημιουργήθηκε πρόβλημα με την ομάδα του, καθώς το νέο του συμβόλαιο αντιμετώπισε πρόβλημα στην ΕΠΟ λόγω χρονικής διάρκειας και σε όσες… κλήσεις δέχθηκε στη συνέχεια να υπογράψει άλλο δεν ανταποκρίθηκε.

Κάπου εκεί… ενεπλάκη στην υπόθεση η ΑΕΚ, τη στιγμή που ενδιαφέρον στη Βέροια είχε εκφράσει νωρίτερα ο ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια έγινε κρούση και από τον Ολυμπιακό προς την πλευρά του παίκτη, όμως τα πράγματα είχαν πάρει ήδη τον δρόμο τους.

Ο Μεληκιώτης μάλιστα είναι πολύ πιθανό την επόμενη εβδομάδα να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ να ανακοινώσει και επίσημα τη μεταγραφή του.

Από aek365.com

Σχόλια