Στο τουρνουά Marc Overmars στην Ολλανδία, η Κ12 του ΠΑΟΚ

Σε ένα ακόμα σημαντικό διεθνές τουρνουά, με όνομα βαρύ και την συμμετοχή σπουδαίων Ακαδημιών συμμετέχει η ομάδα Κ12 του ΠΑΟΚ.

Οι μικροί των Τμημάτων Υποδομής του Δικεφάλου ταξιδεύουν στην Ολλανδία για να κερδίσουν την σπουδαία εμπειρία της συμμετοχής στο τουρνουά Marc Overmars 2015, που διεξάγεται από τις 3 έως τις 5 Απριλίου στην πόλη Επε, μια πανέμορφη κωμόπολη στην ανατολική Ολλανδία, που μετρά πληθυσμό 16.000 κατοίκων.

Στο τουρνουά συμμετέχουν οι Μάλμε, Φέγενορντ, Επε, Ανόβερο, Αλκμααρ, Αϊντχόβεν, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ααρχους, Γκενκ. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται το Σάββατο 04.04 με τις Μάλμε, Φέγενορντ, Ανόβερο και Επε.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Σταμπουλίδης Χαράλαμπος, Ζαδικόπουλος Χρυσόστομος, Γάκης Ιωάννης, Ιατρού Χρήστος, Τσαγκαλίδης Κωνσταντίνος, Τσαπακίδης Γιώργος, Μάντικας Παναγιώτης, Αδαμόπουλος Ευάγγελος, Κουίδης Δημήτρης, Κωσταντέλιας Ιωάννης, Καρακούτης Ιωάννης, Κίζυλης Στάθης, Δασκαλάκης Χριστόφορος, Στοϊνοβιτς Αθανάσιος, Αμπατζίδης Γιώργος, Χαραλάμπους Μανώλης, Παϊραζίδης Κωνσταντίνος, Μπουρνέλης Νικόλαος.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές Καναράς Βασίλης, Χριστάρας Μιχάλης και Ασλανίδης Ανέστης.

Σχόλια