MAINZ 05 SOCCER SHOOLS ACADEMY GREECE – FSV MAINZ 05 ID CAMP 12/5 TO 14/5

H Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.) ανακοίνωσε πρόσφατα την επίσημη συνεργασία της με την Γερμανική Mainz 05, με άμεσο στόχο την δημιουργία των Σχολών της Γερμανικής ομάδας στην Ελλάδα!

Η εταιρία Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.), που πλέον εκπροσωπεί νομίμως την Mainz 05 στα Βαλκάνια την Ελλάδα και την Κύπρο, έκανε γνωστό, ότι, θα διεξαχθεί στην Αθήνα το πρώτο ID camp – Mainz 05 Try out!

Θα είναι το μεγαλύτερο Γερμανικό ID Camp που έχει διεξαχθεί ποτέ στην Αθήνα ώστε να γίνει προεπιλογή παικτών για το εξωτερικό για λογαριασμό της Mainz 05 αλλά και πολλών άλλων μεγάλων ομάδων (σ.σ. βλέπε παρακάτω ΣΤΟΧΟΙ).

Το  ID camp Mainz 05 Try Out θα λάβει χώρα στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του Star Sport Club, από την Παρασκευή 12 Μαΐου έως και την Κυριακή 14  Μαΐου 2017.

Κατά τη διάρκεια του ID camp:

 • Θα γίνει η παρουσίαση της ανάπτυξης του δικτύου των σχολών της Mainz 05.
 • Θα παρουσιαστεί η μεγάλη συνεργασία της Euro Sports Football Activities με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια της Αμερικής για Soccer and Education in the USA Your opportunity to earn a scholarship!
 • Θα παρουσιαστεί όλο το δίκτυο συνεργασίας παγκοσμίως καθώς και οι συνεργάτες της Euro Sports Football Activities ltd.

Δικαίωμα συμμετοχής στο ID camp Mainz 05 Try Out, έχουν νεαροί ποδοσφαιριστές, από 10 έως 21 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ως τώρα διοργανώσεις της ESFA χαρακτηρίζονται από άριστη οργάνωση που αποπνέει πλήρη επαγγελματισμό στο συγκεκριμένο αντικείμενο των δοκιμών και της παρακολούθησης νεαρών ποδοσφαιριστών.

Δεκάδες παιδιά έως σήμερα έχουν κάνει μέσω της  ESFA το όνειρό τους πραγματικότηταΑνάδειξη ταλέντων, δοκιμές σε ομάδες της Ευρώπης (στο ηλικιακό τους γκρουπ), συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά try out, υπογραφή συμβολαίων νεαρών ποδοσφαιριστών με ευρωπαϊκά κλαμπ, είναι μερικές από τις δράσεις της Euro Sports Football Activities (E.S.F.A.).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Euro Sports Football Activities:

Ποιοι είμαστε

Η E.S.F.A. (Euro Sports Football Activities) είναι μια εταιρεία που δραστηριοποιείται στον αθλητικό τομέα. Έχει σχέσεις με Επαγγελματικές Ομάδες και με σημαντικούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και παγκοσμίως.

Τα ιδρυτικά μέλη της εταιρείας έχουν διοργανώσει και εκτελέσει επιτυχημένα αθλητικά events για πολλά χρόνια σε όλο τον κόσμο.

Η E.S.F.A. συνεργάζεται με όλες τις ποδοσφαιρικές ακαδημίες στην Ευρώπη και σε όλο τον πλανήτη. Βρίσκεται σε συνεργασία με managers πολλών Ελλήνων και ξένων διεθνών ποδοσφαιριστών. Επίσης, συνεργάζεται με νέους παίκτες σε ακαδημίες νέων και επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Έχει σημαντική εμπειρία στην διοργάνωση και εκτέλεση επιτυχημένων αθλητικών event στο εξωτερικό με την συμμετοχή πολλών και γνωστών ποδοσφαιρικών ομάδων.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

 • Άμιλλα – Παίκτες
 • Εκπαίδευση – Προπονητές
 • Κουλτούρα – Γονείς, Φίλαθλοι

ΣΚΟΠΟΣ

– Δημιουργία υψηλού επιπέδου παικτών έτσι ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδοσφαίρου

– Ενοποιημένη αγωνιστική φιλοσοφία

– Δημιουργία παικτών με γρήγορη και «έξυπνη» σκέψη και παικτών με ηγετικές ικανότητες

–  Εκπαίδευση παικτών για να ανταποκρίνονται σε καταστάσεις πίεσης

– Εστίαση στη βελτίωση του κάθε παίκτη ξεχωριστά

– Εστίαση στην ευγενή άμιλλα

– Εστίαση στον εκπαιδευτικό ρόλο των προπονητών

– Δημιουργία «δεμένου» οικογενειακού περιβάλλοντος

ΕΦΑΡΜΟΓΗ

– Δέσμευση στις αξίες και τη φιλοσοφία της προπόνησης

– Καθιέρωση εσωτερικών κανόνων για παίκτες-προπονητές-γονείς

– Συνεχής εκπαίδευση προπονητών και στελεχών

– Εφαρμογή του εκπαιδευτικού προγράμματος προσαρμοσμένο ανάλογα με την ηλικία

– Συμμετοχή σε τουρνουά και υψηλού επιπέδου αγώνων

– Συνεχής αξιολόγηση των παικτών

– Στήριξη βοηθητικών επιστημών (εργοφυσιολογία – εργομετρία, ψυχολογία, διατροφή κτλ) και ηλεκτρονικό πρόγραμμα αξιολόγησης

Από την αρχή διατηρούμε τις υψηλότερες προδιαγραφές

Η E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities) επιθυμεί να προσφέρει ευκαιρία για διεθνή καριέρα για παίκτες που συμμετέχουν στις scouting υπηρεσίες του E. S. F. A. (Euro Sports Football Activities).

Γι αυτό το λόγο, συνεργαζόμαστε με επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες και scouting πρακτορεία από όλη την Ευρώπη (Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Πολωνία, Ιταλία, Ισπανία, Ελλάδα, Ολλανδία, Γερμανία, Κύπρο, Γαλλία, κτλ).

Η ανεξάρτητη υπηρεσία scouting μας είναι η μεγαλύτερη και χρησιμοποιείται εκτενώς από επαγγελματικές ποδοσφαιρικές ομάδες.

Προσφέρουμε συνεπείς, αναλυτικές και επαγγελματικές αναφορές για παιχνίδια/παίκτες της επιλογής σας, προτείνοντας μικρής και μεγάλης διάρκειας πακέτα υπηρεσιών, αναλόγως τις ανάγκες της κάθε ομάδας.

Η E. S. F. A.  (Euro sports Football Activities) προσφέρει «Residential Soccer Trial Courses» σε ομάδες και άτομα από όλο τον κόσμο.

Είναι μια μοναδική ευκαιρία για προπόνηση και εκμάθηση διαφορετικών στυλ παιχνιδιού με μερικούς από τους καλύτερους προπονητές  και ανθρώπους του ποδοσφαίρου, της Mainz 05 – Bundesliga.

Ηλικιακά Groups:

Αυτό το tryout είναι για παίκτες από 11 έως 21 χρονών.

Το κάθε Group Θα αποτελείτε από 28 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι τέσσερεις θα είναι Τερματοφύλακες!

 • 1996 – 1997
 • 1998 – 1999
 • 2000 – 2001
 • 2002 – 2003
 • 2004 – 2005
 • 2006 – 2007

Η προπόνησή αξιολόγησης είναι διαμορφωμένη για τις ανάγκες παικτών ενδιάμεσου και υψηλού επιπέδου (συμπεριλαμβανομένου και των τερματοφυλάκων). Η προπόνηση είναι σωματικά απαιτητική και συνιστάται οι παίκτες να είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Η προπόνηση είναι ειδικά σχεδιασμένη έτσι ώστε να μπορέσουμε να δούμε την ετοιμότητα. την γενική τεχνική ικανότητα και γνώση των παικτών που θα λάβουν μέρος (POSITION, TECHNICAL, MENTAL, PHYSICAL, TACTICAL, etc). Ο σκοπός μας είναι για κάθε παίκτη να πετύχει το βέλτιστο επίπεδο απόδοσης.

ΚΟΣΤΟΣ TRY OUT– ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Η συμμετοχή στο Mainz 05 Try Out για κάθε αθλητή που θα πάρει μέρος είναι 210 € και θα περιλαμβάνει:

 1. Προπόνηση αξιολόγησης από τέσσερεις Γερμανούς Προπονητές της Mainz 05 και τεσσάρων βοηθών τους από την Αθήνα
 2. Scouting για λογαριασμό πολλών ομάδων που συνεργάζονται με την Mainz 05 στη Γερμανία,).
 3. Προπονητικό & Αγωνιστικό πρόγραμμα για τις 3 ημέρες.
 4. Ένα Mainz 05 training kits
 5. Προεπιλογή ποδοσφαιριστών για διαφορετικά δοκιμαστικά σε Ευρώπη και όλο τον κόσμο!
 6. Εργομετρικά Με τον Κύριο Γιάννη Κοτσή
 7. Για 3 διανυκτερεύσεις (2κλινα για προπονητές-συνοδούς και 3κλινα 4κλινα για τους αθλητές) με πλήρη διατροφή, μεταφορές από το ξενοδοχείο στο γήπεδο και επιστροφή: Kόστος ανά άτομο: 135 € (Γλυφάδα/Α)

ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΩΝ!!!

Οι στόχος που έχει θέσει η Euro Sports Football Activities για το τριήμερο των δοκιμαστικών Παρασκευή 12 Μαΐου έως και την Κυριακή 14  Μαΐου 2017 είναι :

 • Επιλογή ποδοσφαιριστή/ών που θα να μεταβεί/ούν για 5 μέρες απευθείας στην Mainz 05 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
 • Επιλογή του/ων καλύτερου/ων ποδοσφαιριστή/ών που θα να μεταβεί/ούν για 4 μέρες απευθείας στις συνεργαζόμενες ομάδες με την Mainz 05 στα αγωνιστικά τμήματα του ηλικιακού τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
 • Προεπιλογή ποδοσφαιριστών που θα να μεταβούν και να συμμετάσχουν στο«European Final Selection», που θα διεξαχθεί στην Πολωνία, όπου οι επιλεγέντες νεαροί ποδοσφαιριστές από όλη την Ευρώπη, θα δοκιμαστούν και θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο, για κάποια ομάδα από Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία, Ουαλία, Σκωτία, Κύπρο και Ελλάδα. Το συγκεκριμένο Try Out θα παρακολουθήσουν σκάουτερ ομάδων από τις παραπάνω χώρες και οι ποδοσφαιριστές που θα επιλεγούν θα ενταχθούν απευθείας στις ομάδες που θα τους επιλέξουν, στο ηλικιακό τους γκρουπ και θα διεκδικήσουν την μόνιμη ένταξή τους, έως και ένα συμβόλαιο.
 • Προεπιλογή ποδοσφαιριστών που θα  μεταβούν και θα συμμετάσχουν στο τελικό στάδιο επιλογής στο BitburgGermany στις 26-27 και 28 Μαΐου προκειμένου να διεκδικήσουν μια υποτροφία σπουδών σε ένα από τα πολλά επίσημα συνεργαζόμενα με την Euro Sports Football Activities ltd πανεπιστήμια της Αμερικής! Αυτοί που θα επιλεγούν στο Βitburg θα μεταβούν στην Αμερική με τις εξής παροχές:
 • Επαγγελματικό συμβόλαιο ποδοσφαιριστή/USA
 • Πληρωμένη Πανεπιστημιακή μόρφωση
 • Πληρωμένα όλα τα έξοδα (Διαμονή, διατροφή, Μεταφορές)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

Facebook: Euro Sports Football Activities

E-mail: ajvd66@gmail.com

Mob: +30 694 2532 275 & +30 693 2439 680

 

Σχόλια