Επέστρεψαν και τυπικά Λυμπερόπουλος και Φύσσας – Αποχωρεί ο Σαμαράς

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας του με τους Νίκο Λυμπερόπουλο και Τάκη Φύσα.

Μετά από 13,5 χρόνια ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε στην ομάδα με την οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, αυτή τη φορά από τη θέση του τεχνικού διευθυντή η οποία είχε μείνει «ορφανή», μετά το διαζύγιο με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

Παράλληλα οι «πράσινοι» επισημοποίησαν τη συνεργασία τους και με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος αναλαμβάνει Τεχνικός Διευθυντής των Ακαδημιών, στη θέση του Γιάννη Σαμαρά.

Η ανακοίνωση για τον Νίκο Λυμπερόπουλο

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη τεχνικού διευθυντή. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επιστρέφει μετά από 13,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ο γεννημένος στις 4 Αυγούστου 1975 νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού δήλωσε μετά την υπογραφή του συμβολαίου συνεργασίας με την ομάδα: «Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που μου δίνει. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω το σύλλογο να επιτύχει τους στόχους του».

Η ανακοίνωση για τον Τάκη Φύσσα

Η Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Τάκη Φύσσα, ο οποίος θα είναι ο νέος διευθυντής της ακαδημίας του συλλόγου. Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η συνεργασία με τον Γιάννη Σαμαρά, τον οποίο η οικογένεια του Παναθηναϊκού ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και εύχεται καλή συνέχεια στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του.

Ο Τάκης Φύσσας επιστρέφει για τρίτη φορά στον Παναθηναϊκό. Η πρώτη ήταν ως ποδοσφαιριστής το 2007, μετά από την πρώτη θητεία του που ξεκίνησε το 1998 και ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2003. Η δεύτερη ως διευθυντής ποδοσφαίρου τον Αύγουστο του 2014 θέση που διατήρησε έως τον Φεβρουάριο του 2016. Ο νέος διευθυντής ακαδημίας του συλλόγου δήλωσε μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας:  «Η τιμή που μου γίνεται να αναλάβω αυτή τη θέση είναι σημαντική. Οι αναπτυξιακές ηλικίες είναι μοναδικές έχοντας να κάνουν με παιδιά, γι’ αυτό έχω την υποχρέωση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Σχόλια