Κοινές δράσεις ο ΕΡΜΗΣ ΒΟΛΟΥ, με τη SV Böblingen Stuttgart – Επίσκεψη Σαπουνά στη Γερμανία

Στα πλαίσια της αδελφοποίησης μεταξύ των συλλόγων Α.Σ. ΕΡΜΗΣ και SV Böblingen – Stuttgart, ο Διευθυντής του Α.Σ. ΕΡΜΗ Χρόνης Σαπουνας, φιλοξενήθηκε από τον Γερμανικό σύλλογο για 5 ημέρες (25 Ιουνίου 2016 έως 29 Ιουνίου 2016).

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Γερμανικού συλλόγου, διοίκηση και γονείς αυτών χάρηκαν για την επίσκεψη αυτή, ενώ δόθηκαν και δώρα εκατέρωθεν.

Τις δύο πρώτες ημέρες ο κ. Χρονης Σαπουνας παρακολούθησε τουρνουά που συμμετείχε το SV Böblingen, ενώ Δευτέρα και Τρίτη παρέδωσε δύο προπονήσεις του ίδιου θέματος “ξεμαρκαρισμα – προσφορά” με δύο διαφορετικούς τρόπους προσέγγισης του θέματος στους νεαρούς αθλητές / ποδοσφαιριστές στον αδελφοποιημενο σύλλογο στα πλαίσια ανταλλαγής γνώσεων μεταξύ των προπονητών των δύο συλλόγων.

Την Τετάρτη ξεναγήθηκε τόσο στο Böblingen όσο και στην πόλη της Στουτγάρδης.

Πέραν τούτου, έχουν τοποθετηθεί οι βάσεις για τις περαιτέρω κοινές δράσεις μεταξύ των δύο συλλόγων, όπου θα ταξιδέψουν και θα φιλοξενηθούν τμήματα του Ερμή σε τουρνουά της Γερμανίας, ενώ αντίστοιχα όπως πέρυσι θα φιλοξενηθεί στην πόλη του Βόλου ο γερμανικός σύλλογος από τον Ερμή.

Οι μήνες κοινών δράσεων που έχουν οριστεί είναι Ιανουάριος – Φεβρουάριος – Μάρτιος και Ιούνιος 2017.

Τόσο η πλευρά του Ερμή όσο και η πλευρά Böblingen δηλώνει το εξής :

“Μέσω αυτής της αδελφοποίησης βιώνουμε μια ιδιαίτερη κατάσταση της σημερινής μας αθλητικής / ποδοσφαιρικής εποχής. Μια κατάσταση που “βλέπει” πιο μακριά από τα στενά όρια ενός αγωνιστικού αποτελέσματος και μόνο. Μια κοινή φιλοσοφία η οποία λειτουργεί στην πράξη και προάγονται αξίες μεταξύ άλλων φιλίας, κουράγιο, εξωστρέφειας, πειθαρχίας, ειλικρίνειας, Ενσωμάτωση και συνύπαρξη ανθρώπων από διαφορετικές κουλτούρες, εκπαίδευσης και ανάπτυξης νέων προπονητικων μεθόδων”.

http://sv-boeblingen-fussball.de/?p=17937

Σχόλια