Στη ΛΑΤΣΙΟ για δοκιμή ο 16χρονος Βασίλης Κίναλης του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ

Επίσημη πρόσκληση στον Ατρόμητο απέστειλε η Λάτσιο, για τον τερματοφύλακα της ομάδας Κ17, Βασίλη Κίναλη.

Η ιταλική ομάδα ζήτησε άδεια για την παραχώρηση του νεαρού, προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονήσεις στο αθλητικό της κέντρο και φυσικά οι Περιστεριώτες απάντησαν θετικά.

Ο Κίναλης διανύει την 2η χρονιά στις Υποδομές της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 από τον ΠΟ Σερρών 2000 και έχει αγωνιστεί στην Εθνική Παίδων (γεννηθέντες το 1999). Οι σκάουτερ της Λάτσιο τον παρακολούθησαν μέσα από εμφανίσεις στην Εθνική αλλά και με τον Ατρόμητο Κ17.

Η επίσημη πρόσκληση από την Λάτσιο για τον πορτιέρο της ομάδας Κ17 έφθασε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Η ιταλική ομάδα ζήτησε την άδεια για την παραχώρηση του Κίναλη, προκειμένου να λάβει μέρος σε προπονήσεις στο αθλητικό της κέντρο. Ως είθισται, η ΠΑΕ Ατρόμητος απάντησε καταφατικά στην πρόσκληση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 16χρονος πορτιέρο προπονείται και έξτρα τον τελευταίο χρόνο, στην σχολή τερματοφυλάκων Athens Goalkeepers Academy (ΑGA), που διαθέτει ο ομοσπονδιακός προπονητής τερματοφυλάκων Χρήστος Λάμπρου, όπου έχει βοηθηθεί σημαντικά και έχει σημειώσει μεγάλη βελτίωση.

Ο Κίναλης θα αναχωρήσει για τη Ρώμη στις 4 Μαΐου και θα επιστρέψει στις 11 Μαΐου. Στην Ιταλία θα τον συνοδεύσει ο εκπρόσωπός του Χρήστος Γάτσης.

.
…………
O Βασίλης Κίναλης σε προπονήσεις, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό Χρήστο Λάμπρου

Σχόλια