Κατερίνα Φαλίδα: «Αφιερώνουμε τη νίκη στις Σιδηροπούλου και Κοντοστάνου»

Πολύ χαρούμενη ήταν η προπονήτρια της Εθνικής Κορασίδων Κατερίνα Φαλίδα μετά τη νίκη της ελληνικής ομάδας επί της Ελβετίας, την παραμονή της στη League A της Ευρώπης και τη συνέχεια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Αφιέρωσε δε την επιτυχία, εκ μέρους όλης της ομάδας, στις δύο τραυματίες Σιδηροπούλου και Κοντοστάνου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η κα Φαλίδα:

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πετύχαμε έναν άθλο! Από την κλήρωση γνωρίζαμε ότι ήμασταν το αουτσάιντερ του ομίλου, καθώς ανήκαμε στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας και είχαμε να ανταγωνιστούμε ομάδες που βρίσκονταν 15-20 θέσεις πάνω από εμάς στην κατάταξη.

Παρά το γεγονός ότι είχαμε στη διάθεσή μας για την προετοιμασία μας λίγο χρόνο, στον οποίο έπρεπε να δημιουργήσουμε μια ομάδα από την αρχή, δουλέψαμε σωστά και μεθοδικά και καταφέραμε να φτιάξουμε ένα σύνολο που αγωνίζεται με σθένος και ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο. Σε αυτή την προσπάθεια είχαμε στο πλευρό μας την Ομοσπονδία στο πρόσωπο του τεχνικού διευθυντή των Εθνικών Ομάδων Κώστα Κωνσταντινίδη, του οποίου η στήριξη ήταν καθοριστική.

Αν και σήμερα παίζαμε μόνο για ένα αποτέλεσμα, τη νίκη, οι παίκτριές μας αγωνίστηκαν με πάθος, πίστη στις δυνάμεις τους και πειθαρχία στο αγωνιστικό μας πλάνο, δε λύγισαν όταν ισοφαριστήκαμε και έφτασαν άξια στην επιτυχία.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στην Αναστασία Σιδηροπούλου που τραυματίστηκε στον πρώτο αγώνα στον όμιλο και στην Ελένη Κοντοστάνου που τραυματίστηκε πριν το τουρνουά και δεν μπόρεσε να συμμετάσχει. Ευχόμαστε και στις δύο περαστικά”.

Σχόλια