Τουλούπης και Καμπόσος στους Νέους του Πλατανιά!

Σε ακόμη δύο εξαιρετικές προσθήκες, προχώρησε η ομάδα Νέων του Πλατανιά, καθώς υπέγραψαν στους Χανιώτες, οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, Μανώλης Τουλούπης και Πέτρος Καμπόσος.

Ο Τουλούπης, είναι γεννηθείς το 1997, αγωνίζεται στα άκρα της επίθεσης, αλλά και στον άξονα, ενώ προ διετίας, ήταν στις προεπιλογές του Άγιαξ Άμστερνταμ, ύστερα από δοκιμαστικά των ολλανδών στην Αθήνα.

Ο Καμπόσος, είναι γεννηθείς το 1998 στην Λέρο, αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης, ενώ πέρυσι είχε ξεχωρίσει με την παρουσία του στα μικρότερα τμήματα της Εθνικής.

Αμφότεροι, αναμένεται να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα του Πλατανιά, καθώς πρόκειται για ποιοτικές προσθήκες.

Από την πλευρά τους οι δύο νεαροί παίκτες, δήλωσαν στο Football-Academies.gr:

Μάνος Τουλούπης: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ένταξη μου στο δυναμικό της ομάδας του Πλατανιά. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν χωρίς τραυματισμούς και με επιτυχίες για την ομάδα, δίνοντας τα πάντα για τη νίκη σε κάθε αγώνα! Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, καθώς και τον μάνατζερ μου για την στήριξη και την πίστη του στο πρόσωπο μου και τις δυνατότητες μου».

Πέτρος Καμπόσος: «Νιώθω ευτυχισμένος που ήρθα στην οικογένεια του Πλατανιά. Πιστεύω πως με πολύ δουλειά στις προπονήσεις θα κάνουμε μία καλή χρονιά. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις υποχρεώσεις μου με την ομάδα, να καθιερωθώ και να αναδειχθώ μέσα από αυτή. Θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου. Όπως επίσης, ευχαριστώ θερμά τον εκπρόσωπο μου και την οικογένεια μου, που κάνουν τόσα πολλά για εμένα».

* Στη φωτογραφία του θέματος, ο Πέτρος Καμπόσος (αριστερά), ο Μάνος Τουλούπης (δεξιά) με τον εκπρόσωπό τους Άγγελο Βείζη.

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια