Ευχαρίστησε τον Ατρόμητο και τους παίκτες του, ο Βασίλης Καλτσής!

Βασίλης Καλτσής: Μεγάλος προπονητής, εξαιρετικός άνθρωπος και κύριος, πάνω απ’ όλα. Ένας προπονητής με αστείρευτες γνώσεις, που έχει μεγάλο πάθος για την δουλειά του και κατάφερνε πάντα να βγάζει στο γήπεδο, όλες τις δυνατότητες των παικτών του.

Με ένα μεγάλο ευχαριστώ αποχαιρέτησε ο Βασίλης Καλτσής, τον Ατρόμητο  και όλους τους παίχτες του, για τη συνεργασία που είχαν τα 3,5 χρόνια που ήταν στις υποδομές της Περιστεριώτικης ομάδας.

Ο τέως πλέον τεχνικός της Κ17 του Ατρόμητου, έστειλε το ευχαριστήριο μήνυμά του μέσω ανάρτησης στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Βασίλη Καλτσή:

«Ένας μεγάλος κύκλος, αυτός του Ατρομήτου, έκλεισε για μένα σήμερα. Σε αυτά τα 3,5 χρόνια έδωσα πολλά και πήρα πολλά. Συνεργάστηκα με αξιόλογους προπονητές και ανθρώπους και φέραμε σε πέρας δύσκολες καταστάσεις προσπαθώντας να σταθούμε στο ύψος των απαιτήσεων μιας τόσο μεγάλης ομάδος.

Προσωπικά πιστεύω ότι συνέβαλα στην επίτευξη των στόχων των παιδιών και κατάφερα το μεγαλύτερο, για μένα, ζητούμενο: να αγαπήσουν το ποδόσφαιρο για πάντα! Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους αθλητές μου ότι θα συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό, με τις αξίες που τους μετέδωσα όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχαριστώ όλους όσους με αγκάλιασαν πραγματικά και πίστεψαν σε μένα.

Ευχαριστώ πολύ τους άμεσους συνεργάτες μου που μόνο αυτοί γνώριζαν τις αγωνίες μου.

Ευχαριστώ πολύ την οικογένειά μου….. για την ανοχή της…. και την υπομονή της……

Και βέβαια…. ευχαριστώ όλους τους παίχτες μου για τα όσα ζήσαμε μαζί, τις αποτυχίες αλλά κυρίως τις επιτυχίες μας που ήταν και περισσότερες.

Κύριοι τα λέμε…..

Βασίλης Καλτσής».

Σχόλια