Κ15: ΛΑΡΙΣΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ 1-0

Ο «νόμος» του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε… – 3η ήττα ο Ηρακλής – Κράτησε τη νίκη η Λάρισα

Τη νίκη με 1-0 πανηγύρισε η ομάδα Παίδων Κ15 της Λάρισας επί της αντίστοιχης του Ηρακλή, στο παιχνίδι που έγινε στις προπονητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, για την 5η αγωνιστική του 3ου γύρου, του Β’ ομίλου, του πρωταθλήματος Κ15 της Super League.

Ο Ηρακλής Κ15 όντας μια από τις δύο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, είχε μόνο δύο ήττες ως τώρα από τον ΠΑΟΚ και γνώρισε στη Λάρισα την τρίτη του ήττα.

Ο νόμος του ποδοσφαίρου επιβεβαιώθηκε δεδομένου ότι ο Ηρακλής είχε την κατοχή και τις χαμένες ευκαιρίες και η ΑΕΛ πήρε τη νίκη σε μια λάθος εκτίμηση της άμυνας του Γηραιού.

Η Λάρισα λοιπόν εκμεταλλεύτηκε τη φάση και πήρε τη νίκη, στο 75′ με τέρμα που σημείωσε ο Τσουμάνης Μ. Στο 55′ ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Ανθουλάκη.

Η ΑΕΛ ολοκλήρωσε το ματς με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε ο Μπάσδρας με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΛΑΡΙΣΑ (Βασίλης Νάρης): Κουτσίκης, Δίχρης, Τσιμπόλης, Παπακωνσταντίνου, Τέλιος, Τσουμάνης Κ., Μπουζούκης, Μπάσδρας, Τσουμάνης Μ., Τσατσελάρι, Σταύρος. Επαιξαν και οι Aθανασιάδης, Σκουλίδης, Χατζής, Κανούτας.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Δημήτρης Τότας): Αταμιάν, Δημούδης, Κατσουλίδης, Πισιώτης, Τσαπηκούνης, Κουφας, Ματθαίου, Τσακιρίδης, Στόϊος, Ανθουλάκης, Ιορδανίδης. Επαιξαν και οι Κουτρουλίδης, Αποστολίδης, Πιπιλίκας.

Σχόλια