Ηρακλής: «Γέφυρα» της πρώτης ομάδας με την Ακαδημία

Ο υπεύθυνος της ακαδημίας του Ηρακλή, Ηλίας Ευθυμιάδης, είχε συνάντηση με τους προπονητές των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή, αλλά και τον κόουτς της πρώτης ομάδας, Κώστα Γεωργιάδη και το επιτελείο του. 

Στόχος του επικεφαλής των υποδομών του «Γηραιού», είναι οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας, να αγωνίζονται με τον ίδιο αγωνιστικό και τακτικό τρόπο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα προώθησης τους, αν κριθεί σκόπιμο.

Αναλυτικά, η σχετική ενημέρωση του Ηρακλή:

«Στο πλαίσιο της συνεργασίας της επαγγελματικής ομάδας με την Κ-19 αλλά και με τις ακαδημίες του Συλλόγου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του προπονητικού τιμ, με τον Ηλία Ευθυμιάδη υπεύθυνο των ακαδημιών.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γεωργιάδης, ο συνεργάτης του Βαγγέλης Ντίσιος, ο Τάσος Κατσαμπής και ο προπονητής της Κ-19 Μπάμπης Μαυρίδης και αναφέρθηκαν στον τρόπο με τον όποιο θα πρέπει να υπάρχει μια ”γέφυρα” της πρώτης ομάδας με τις ακαδημίες. Στόχος αποτελεί οι νεαροί αθλητές να αγωνίζονται με το ίδιο αγωνιστικό και τακτικό τρόπο, ώστε να υπάρχει η δυνατότητα προώθησης τους, αν κριθεί σκόπιμο.

Ανάλογες συναντήσεις θα υπάρξουν και με τους προπονητές των ακαδημιών, ενώ το προπονητικό τιμ της ομάδας, θα παρακολουθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα και την αγωνιστική δράση των νεαρών ποδοσφαιριστών».

Σχόλια