Οι προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ

Ανακοινώθηκαν οι προπονητές των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ. Ο Σάκης Αναστασιάδης θα είναι ο προπονητής της K20, ενώ οι Ζήσης Ζιάγκας και Γιάννης Βασιλείου αναλαμβάνουν τις ομάδες Κ17 και Κ15 αντίστοιχα.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

To ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε τα εξής:

1. Υπεύθυνος προπονητής σχεδιασμού υποδομών ΑΕΛ αναλαμβάνει ο κ. Σάκης Αναστασιάδης. Ο κ. Αναστασιάδης είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA PRO. O κ. Αναστασιάδης θα είναι και ο προπονητής της ομάδας Κ20.

2. Προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ17 αναλαμβάνει ο πρώην βοηθός προπονητή των κ.κ. Ντόστανιτς και Τσιώλη, παλαιός ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Ζήσης Ζιάγκας ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

3. Προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας Κ15 αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Βασιλείου ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA A’.

4. Προπονητής τερματοφυλάκων των ομάδων Κ20, Κ17 και Κ15 αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα προπονητής τερματοφυλάκων της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Βαγγέλης Τσότσας.

Παραμένουν κενές οι θέσεις του γυμναστού των ομάδων υποδομής όπου η ΠΑΕ ΑΕΛ επιθυμεί να αναλάβει ο μέχρι σήμερα γυμναστής της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Κώστας Μαντζιώκας.

Διοικητικοί υπεύθυνοι όλων των ομάδων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ αναλαμβάνουν: Ο βοηθός του κ. Θωμά Κυπαρίσση στη θέση του τεχνικού διευθυντή κ. Απόστολος Λιβανός και ο ως σήμερα υπεύθυνος της ομάδας νέων της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Οδυσσέας Κλάρας.

Όλοι οι προπονητές και οι διοικητικοί υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι σε καθημερινή επαφή με τις ακαδημίες της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ και τους προπονητές της με τους οποίους θα υπάρχει συνεχής συνεργασία.

 

Σχόλια