Οι μικροί του ΠΑΟΚ που ξεχωρίζουν – Ποιοι μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην πρώτη ομάδα

Πολλοί νεαροί παίκτες από τη δεύτερη και την τρίτη ομάδα του ΠΑΟΚ παλεύουν καθημερινά για να κερδίσουν μια ευκαιρία στη μεγάλη ομάδα του «Δικεφάλου».

Σύμφωνα με όσους βρίσκονται στη Ν. Μεσήμβρια και γνωρίζουν καλά τις ακαδημίες, οι Παναγιωτούδης, Πέλκας και Πόποβιτς είναι κοντά για να αρπάξουν από τα μαλλιά την ευκαιρία του Μπόλονι.

Ο Νίκος Κολομπούρδας μαζί με τον Χοακίμ Πρέτο επιμελήθηκαν τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, μια και ο Λάζλο Μπόλονι σήμερα θα δώσει το «παρών» στη Ν. Μεσήμβρια.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι Κώστας Παναγιωτούδης, Δημήτρης Πόποβιτς και Δημήτρης Πέλκας κάνουν τη διαφορά στις προπονήσεις.

Ο πρώτος είναι το «πουλέν» του Μπόλονι και μπορεί άμεσα να παίξει στη Σούπερ Λίγκα, μια και στο κέντρο, στη θέση που αγωνίζεται, είναι πολύ ώριμος παρά τα 17 του χρόνια.

Σε ό, τι αφορά τον Πόποβιτς, είναι ο αντι-Βιεϊρίνια. Ο μικρός (16 ετών) δουλεύει καθημερινά πολύ σκληρά και μπορεί κάποια στιγμή να κάνει ντεμπούτο στον φετινό ΠΑΟΚ.

Στην ίδια μοίρα βρίσκεται και ο Πέλκας (18 ετών), ο οποίος παίζει ως δεκάρι και είναι πολύ διεισδυτικός ποδοσφαιριστής, έχοντας έφεση στο γκολ και στις ασίστ.

Πηγή:www2.paok24.com

Σχόλια