Η Μάχη Μαραθώνα επίσημα στο δίκτυο Σχολών του Ατρόμητου!

Στο δίκτυο του Σχολών του Ατρόμητου εντάχθηκε και επίσημα η Μάχη Μαραθώνα, με μια λαμπρή εκδήλωση στο Μουσείο Μαραθώνιου Δρόμου του Δήμου Μαραθώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

Η διοίκηση της Μάχης με επικεφαλής τον πρόεδρο Παναγιώτη Γεραμάνη και τον Γενικό Γραμματέα Γιώργο Ζεγγίνη απευθυνόμενοι στο ακροατήριο 200 ατόμων με σύσσωμη την Ανδρική Ομάδα αλλά και τα Τμήματα της Ακαδημίας έδωσαν ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρωτότυπη και πρωτόγνωρη συνεργασία στην ιστορία του συλλόγου προς όφελος των παιδιών, και στην εύρυθμη λειτουργία των τμημάτων με την βοήθεια των ανωτέρων ειδικών και επιστημόνων.

Ιδιαίτερη μνεία έγινε προς τους γονείς να συμβάλουν στην διατήρηση και επιτυχία της ανωτέρω συνεργασίας. Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας της Μάχης είναι ο παλιός άσος του Ατρόμητου Σταύρος Ηλιόπουλος.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή των σχολών Τόλη Αποστόλου ο οποίος παρουσίασε με project τη φιλοσοφία του δικτύου σχολών με ειδικές συμβουλές στην μόρφωση-παιδεία των αθλητών καθώς και την ιδιαίτερη εποπτεία στην εκμάθηση, στα προσόντα τους και την υγεία τους. Για το πρόγραμμα της εκπαίδευσης μίλησε ο υπεύθυνος των σχολών Βαγγέλης Μπεκρής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη οι ποδοσφαιριστές μας Εδουάρδο Μπρίτο, Χαβιέρ Ούμπιντες, Δημήτρης Λημνιός, ο προπονητής της Κ15 του Ατρόμητου Μουράτ Σεροπιάν και ο υπεύθυνος μάρκετινγκ Σπύρος Μπουλούσης.

Κλείνοντας, η διοίκηση της Μάχης παρουσίασε ένα video μικρής διάρκειας με την ιστορία του συλλόγου και ακολούθησε γεύμα στον προαύλιο χώρο του Μουσείου. Τη δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο Σπύρος Λιβαθηνός, παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής.

Σχόλια