Η Άρσεναλ απέκτησε τον 10χρονο, Λέο Μέσο! [VIDEO]

H Άρσεναλ ανακοίνωσε την απόκτηση του 10χρονου wonderkid Κενυάτη, Λέο Μέσο, μια επένδυση για το μέλλον.

Οι «Κανονιέρηδες» κάθε χρόνο χτενίζουν τον κόσμο προκειμένου να εντάξουν στα παιδικά τους τμήματα ορισμένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της υφηλίου. Ο 10χρονος Λέο Μέσο βρισκόταν εδώ και λίγο καιρό στην Ακαδημία της Γουέστ Χαμ.

Οι «κανονιέρηδες» είδαν το ταλέντο του και κινήθηκαν για την απόκτησή του, υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας με τον 10χρονο Λέο Μέσο.

Ο πιτσιρικάς αγωνίζεται ως επιθετικός, έχει καταγωγή από την Κένυα. Ακόμη οι αρετές του στο χορτάρι δεν έχουν καταφέρει να γίνουν ευρέως γνωστές όμως το όνομά του που παραπέμπει στον Λέο Μέσσι, είναι και ο βασικός λόγος που η μεταγραφή του στην Άρσεναλ προκάλεσε τόσο μεγάλο ντόρο στα sodial media.

Αν και αρχικά είχε ενταχθεί στην ακαδημία της Γουεστ Χαμ, επέλεξε αυτή της Άρσεναλ για την πρόοδό του.

O πιτσιρικάς ποζάρει με χαρά με τη νέα του φανέλα πλάι στον πρώην άσσο της Άρσεναλ και μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος Περ Μερτεζάκερ. Ο 10χρονος θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει γεννήσει το αφρικανικό ποδόσφαιρο. Η Άρσεναλ κατάφερε να πείσει τους εκπροσώπους του 10χρονου πως είναι η κατάλληλη για να αναλάβει το χτίσιμο της καριέρας του.

Σχόλια