H FDE φέρνει προπονητή της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, για πρώτη φορά στην Ελλάδα! (26, 27 και 28 Δεκ 2016)

Προπονητές της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και της ΧΕΤΑΦΕ, έκλεισε η Football Development Experts (FDE), για να διεξαγάγει αξιολόγηση νεαρών ποδοσφαιριστών στην Αθήνα, τις εορτές των Χριστουγέννων.

Στόχος της εταιρίας FDE που διοργανώνει πάντα ποιοτικά δοκιμαστικά, δεν είναι μόνο η διάκριση και προώθηση του παίκτη στην Ισπανία, αλλά και η επαφή του με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο υψηλότατου επιπέδου. «Ολοι οι παίκτες έχουν δικαίωμα στο όνειρο, ειδικά όταν έχουμε αποδείξει ως FDE ότι μπορούμε να βοηθήσουμε να γίνει πραγματικότητα»  δήλωσε στο Football-Academies.gr ο υπεύθυνος επικοινωνίας της εταιρίας κ. Στέλιος Αγγελόπουλος και συνέχισε:

«Περιμένουμε τους νεαρούς Έλληνες παίκτες στα δοκιμαστικά μας, για να γνωρίσουν το ισπανικό ποδόσφαιρο και να τους γνωστοποιηθούν από τους Ισπανούς προπονητές, τα προτερήματα και τα ελαττώματα τους. Το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα, με ταλέντο και σκληρή δουλειά. Η εμπειρία των δοκιμαστικών μας θα είναι πολύ ιδιαίτερη για τους νεαρούς παίκτες, που θα συμμετάσχουν. Οσοι είναι έτοιμοι, για την ηλικία τους, θα λάβουν το εισιτήριο για το επόμενο στάδιο, που θα είναι το ταξίδι τους στην Ισπανία».

Παιδιά από 8 ως 19 ετών, θα λάβουν μια σπουδαία εμπειρία με τη συμμετοχή τους στα δοκιμαστικά από Ισπανούς προπονητές τόσο της ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, όσο και της ΧΕΤΑΦΕ.

Τα δοκιμαστικά θα διεξαχθούν, από τη Δευτέρα (το μεσημέρι) 26 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας, Νέας Μάκρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Football Development Experts (FDE):

«Στην FDE ξεκινήσαμε τον Οκτώβριο του 2015 να πλησιάζουμε το ποδόσφαιρο από μια άλλη πλευρά. Με ποιότητα, όραμα και φιλοσοφία όχι μόνο για τον αθλητή αλλά και για τον άνθρωπο. Με τη βεβαιότητα ότι το δημοφιλές αυτό άθλημα μπορεί να γίνει και στη χώρα μας ένας τρόπος τα παιδιά μας να αποκτήσουν μια νέα φιλοσοφία ζωής. Επιλέξαμε συνεργάτες που υποστήριξαν αυτό το εγχείρημα.

Τα πρώτα μας δοκιμαστικά διοργανώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2015, στο γήπεδο της Ηλιούπολης, με την καθοδήγηση τριών έμπειρων Ισπανών προπονητών από τη Getafe και τη Rayo Vallecano. Ακολούθησε το Μάιο του 2015 το επόμενο εγχείρημα της εταιρείας, με προπονητές από την Εspagnol και την Εθνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

Από τα δοκιμαστικά επελέγησαν ποδοσφαιριστές, που ταξίδεψαν στη Μαδρίτη για να προπονηθούν και να αξιολογηθούν εκ νέου από μεγάλα ονόματα του ποδοσφαίρου. Στα ταξίδια που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο και τον Αύγουστο του 2016, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να δώσουν φιλικούς αγώνες με ισπανικές ομάδες με την παρουσία scouters. Ήδη, ένας από αυτούς, ο τερματοφύλακας Γιάννης Λαμπρόπουλος, γεννηθείς το 1999, δέχτηκε πρόταση για συμβόλαιο από ισπανική ομάδα.

Σήμερα, έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε τα επόμενα δοκιμαστικά της FDE που θα διεξαχθούν στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου 2016 στην Αθήνα, στο γήπεδο Αγίας Μαρίνας, Νέας ΜάκρηςΙδιαίτερη τιμή αποτελεί για μας η συνεργασία μας με προπονητή της ATLETICO MADRID (Ατλέτικο Μαδρίτης), που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Μαζί του θα είναι και οι προπονητές της GETAFE (Χετάφε), που συνεργάστηκαν με την εταιρεία μας στο παρελθόν και επιστρέφουν θεωρώντας ιδιαίτερα ενδιαφέρον το δυναμικό των ποδοσφαιριστών στη χώρα μας.

Για την FDE αποτελεί πρόκληση να αναδείξει αθλητές όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στη ζωή. Σας περιμένουμε στις 26, 27 και 28 Δεκεμβρίου να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μας και να παρακολουθήσετε την εξέλιξη των παιδιών σας».

Το Football-Academies.gr που είναι χορηγός επικοινωνίας των δοκιμαστικών, εύχεται καλή επιτυχία στην FDE, αλλά και σε όλα τα ταλαντούχα ελληνόπουλα, που θα συμμετέχουν και σε αυτή τη διοργάνωσή της.

Πληροφορίες – Εγγραφές

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή, οι θέσεις ανά ηλικιακό γκρουπ είναι περιορισμένες

Football Development Experts (FDE)
Αγίου Κωνσταντίνου 52-54 και Λ. Κηφισίας,
Εμπορικό Κέντρο “Νάρκισσος” Μαρούσι
Τel. 210 61 95 542
Mob.: 693 22 72 418
E-Mail: info@fde.gr
Website: www.fde.gr


Σχόλια