Ανέλαβε τις Ακαδημίες του Λεβαδειακού ο Νίκος Γκουλής

Στο… δυναμικό της ΠΑΕ Λεβαδειακός ανήκει πλέον ο πολύπειρος Έλληνας τεχνικός, Νίκος Γκουλής, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Γενικού Διευθυντή των Ακαδημιών.

Η αναβάθμιση των Ακαδημιών της ομάδας του Λεβαδειακού ώστε να λειτουργούν σε υψηλό επίπεδο, αποτελεί πρωταρχικό στόχο της διοίκησης και έτσι θεωρούν πως ο 57χρονος κόουτς με τις γνώσεις και την εμπειρία του μπορεί να συνεισφέρει τα μέγιστα προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Νίκος Γκουλής γεννήθηκε στην Λιβαδειά στις 28 Φεβρουαρίου του 1959 και αφού αγωνίστηκε σε επαγγελματικό επίπεδο για 19 ολόκληρα χρόνια καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες στο ενεργητικό του.

Μετά ασχολήθηκε ενεργά με την προπονητική αναλαμβάνοντας τα τελευταία 16 χρόνια την τεχνική ηγεσία πολλών συλλόγων της Α’, Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μεταξύ άλλων εργάστηκε σε Ελευσίνα, Καβάλα, Τρίκαλα, Απόλλωνα Σμύρνης, Κέρκυρα, Θρασύβουλο, Εθνικό και ΟΦΗ.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA Pro και ενώ έχει παρακολουθήσει από κοντά τις προπονήσεις μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού. Συμμετείχε επίσης σε διάφορα Πανευρωπαϊκά σεμινάρια.

Σχόλια