Γίνε και εσύ μέλος, της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Valencia CF [VIDEO]

O τερματοφύλακας της Valencia CF, Neto, μπορεί να ανήκει μόλις ένα μήνα στις «νυχτερίδες», όμως ήδη υποκλίνεται στην εξαιρετική δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες της ισπανικής ομάδας.

Ο 28χρονος Neto, ο οποίος τον Ιούλιο μετακόμισε από την πρωταθλήτρια Ιταλίας, Γιουβέντους, στη Βαλένθια με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ, έστειλε το δικό του μήνυμα και καλωσορίζει στην οικογένεια του ισπανικού συλλόγου τις ποδοσφαιρικές σχολές των «νυχτερίδων» που με την υποστήριξη της Global Premier Soccer (GPS) ξεκίνησαν τη λειτουργία τους στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε όλη τη Ν. Ανατολική Ευρώπη

Το σύνθημα που επικρατεί στην Ακαδημία της Valencia CF «εκπαιδεύουμε ανθρώπους- δημιουργούμε ποδοσφαιριστές» (Educamos Personas – Formanos Futbolistas) έχει αποτυπωθεί στον Νeto και ο Βραζιλιάνος άσος έχει εντυπωσιαστεί από τον τρόπο που λειτουργεί ο σύλλογος στα τμήματα υποδομής.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας ουσιαστικά προσκαλεί τα ταλέντα να κάνουν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα, να εξελιχθούν και να εκπληρώσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό όνειρο μέσα από το υπερσύγχρονο δίκτυο σχολών της  Valencia CF και της Global Premier Soccer (GPS) στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε 14 κράτη όλης της Ν. Ανατολικής Ευρώπης (Βουλγαρία – Ρουμανία – Κροατία – Σλοβενία – Σλοβακία – Τουρκία – Σερβία – FYROM – Μολδαβία –  Αλβανία – Λίβανο – Βοσνία & Ερζεγοβίνη – Κόσοβο – Μαυροβούνιο).

To ξεκίνημα βρήκε άμεσα την αποδοχή ακαδημιών στην Ελλάδα:

Στην Αττική οι σχολές ποδοσφαίρου KIFISIA SOCCER CLUB (N. Κηφισιά), PERISTERI SOCCER CLUB (Περιστέρι), SUPER GOAL (Μεσόγεια), στη Θεσσαλονίκη η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ (Ανατολική Θεσσαλονίκη) και στην Περιφέρεια ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΚΟΣΙΜΙΑΣ (Κεφαλονιά), WEMPLAY CLUB (Λειβαδιά), GPS SEE/ VALENCIA CF SOCCER SYROS (Σύρος)  λειτουργούν με τη σφραγίδα και την τεχνογνωσία της Valencia CF και της Global Premier Soccer (GPS).

Στην Κύπρο η  ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ (Λευκωσία) εντάχθηκε στο υπερσύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης ταλέντων της Valencia CF και της Global Premier Soccer (GPS) και στη Βουλγαρία η BAROCCO SPORT στην Πανεπιστημιούπολη της πρωτεύουσας της χώρας (Σόφια).

Σε όλες τις Ποδοσφαιρικές Σχολές της Valencia CF και Global Premier Soccer (GPS) στην Ελλάδα, στην Κύπρο και σε χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης οι εγγραφές ξεκίνησαν.

Το μήνυμα του Neto:

Γίνε και εσύ μέλος της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Valencia CF και της Global Premier Soccer (GPS).

Η Valencia CF και η GPS παρέχουν ευκαιρίες ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ για συλλόγους και ιδιωτικές ακαδημίες που ενδιαφέρονται να συνεργαστούν με ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στο Ευρωπαϊκό Ποδόσφαιρο. Οι ομάδες θα επιλεχθούν σε περιορισμένη βάση, στοχεύοντας σε συλλόγους και ιδιωτικές ακαδημίες που είναι διατεθειμένοι να αγκαλιάσουν τη φιλοσοφία και τη μεθοδολογία του ποδοσφαιρικού προγράμματος των GPS και Valencia CF.

Περισσότερες πληροφορίες: info@gps-see.eu

Σχόλια