Πολύ μεγάλη και απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, το 8ο «Ευγένιος Gerard Soccer Camp» – Φωτορεπορτάζ

Συγχαρητήρια στον Ευγένιο Γκέραρντ και τον Μανόλη Παπαδάκη, για την πολύ μεγάλη και απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, του 8ου «Ευγένιος Gerard Soccer Camp», έδιναν όλοι οι παραβρισκόμενοι, γονείς, προπονητές και επισκέπτες, μετά την τελετή λήξης του, αλλά και κατά την διάρκεια των ημερών διεξαγωγής του camp.

Το footballacademies.gr, ως χορηγός επικοινωνίας, ήταν καθημερινά παρόν, καθ’  όλη την διάρκεια του camp. Μιλήσαμε με πολλούς γονείς και επισκέπτες προπονητές ακαδημιών, οι οποίοι μας εξέφραζαν κολακευτικά λόγια για τη διοργάνωση. Ήταν όλοι εντυπωσιασμένοι από τα πολύ μεγάλα ονόματα προπονητών που συμμετείχαν στην εκπαίδευση των παιδιών, καθώς και από τους εξαίρετους ομιλητές.

Το camp που έγινε στο «ARENA SOCCER CLUB» του Σπύρου Μαραγκού και διήρκησε πέντε μέρες, εντυπωσίασε τα παιδιά, όπως τα ίδια μας είπαν. Αν τους έλεγε κάποιος στο παρελθόν, ότι σε πέντε ημέρες θα έβλεπαν όλους αυτούς τους προπονητές και μάλιστα να τους προπονούν, δεν θα το πίστευαν.

Όλο αυτό το team που συγκρότησε ο Ευγένιος Γκέραρντ και ο Μανόλης Παπαδάκης, έφερε σε πέρας το σκοπό της διοργάνωσης του camp. O σκοπός όπως τον αντιληφθήκαμε στις πέντε αυτές ημέρες  προπόνησης, ήταν να διδαχθούν τα παιδιά από επιστήμονες καθώς και προπονητές και γυμναστές με μεγάλες εμπειρίες στο χώρο, πως πρέπει να βλέπουν το ποδόσφαιρο και να καταλάβουν ποιά είναι η πραγματική προπόνηση υψηλού επιπέδου τεχνικής. Μέσα από τις προπονήσεις αυτές τα παιδιά εντόπισαν τις αδυναμίες τους και μας δήλωσαν ότι μέσα από τις ομάδες τους, θα προσπαθήσουν να τις βελτιώσουν με σκοπό να χαίρονται όσο το δυνατόν καλύτερα το παιχνίδι.

Η προσέγγιση του Ευγένιου Γκέραρντ και του Μανόλη Παπαδάκη, ότι το camp σίγουρα θα γίνει τον επόμενο χρόνο, αλλά και ότι εξετάζουν το ενδεχόμενο να γίνει και τα Χριστούγεννα και σε κάποιες άλλες περιοχές της Ελλάδας, είναι κατά την γνώμη μας,  προς την σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να γίνουν πραγματικότητα αυτές οι σκέψεις και σίγουρα το επιτάσσουν οι καιροί.

Το μεγάλο μήνυμα που πέρασαν ο Ευγένιος Γκέραρντ και ο Μανόλης Παπαδάκης στους πιτσιρικάδες ήταν:

«το ποδόσφαιρο  χρειάζεται μεγάλες θυσίες, πάρα πολύ δουλειά, υπομονή και να το αγαπάς. Γιατί αν κάποιος το κάνει χωρίς αγάπη και το βλέπει σαν αγγαρεία ή ευκαιριακά, δεν θα μπορέσει να παίξει ποδόσφαιρο. Σίγουρα δεν θα παίξει κανείς ποδόσφαιρο, αν πιστεύει ότι το ποδόσφαιρο είναι δουλειά. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι και μέσα από αυτό, το οποίο αγαπάς και κάνεις το χόμπι σου, μπορεί να βγάλεις κάποια χρήματα. Όποιος το βλέπει για να βγάλει μόνο χρήματα, δεν έχει πολλές πιθανότητες να παίξει ποδόσφαιρο».

Ο Γιώργος Σαμαράς στο camp Gerard

Την Παρασκευή 1/7/2011 είχε προσκληθεί και ανταποκρίθηκε με χαρά, ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς. Ο φορ της Σέλτικ στις δηλώσεις του στο football-academies.gr μας είπε χαρακτηριστικά ότι αν δεν είχε πάει σε ακαδημία στην Ολλανδία, δύσκολα θα είχε αυτή την εξέλιξη ως ποδοσφαιριστής. (Για να δείτε όλη την συνέντευξη του Γιώργου Σαμαρά πατήστε εδώ).

Ο Γιώργος Σαμαράς παρακολούθησε την προπόνηση των παιδιών μίλησε μαζί τους, έβγαλε φωτογραφίες και υπέγραψε υπομονετικά πολλά αυτόγραφα. (Για να δείτε το σχετικό άρθρο και φωτογραφίες πατήστε εδώ)

Τελετή λήξης – Κληρώσεις δώρων

O Γιάτσεκ Γκμοχ παρέστη στην τελετή λήξης του camp, τιμώντας και αυτός με την παρουσία του τους διοργανωτές.

Σε όλα τα συμμετέχοντα παιδιά δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής. H τελετή λήξης όμως, επεφύλασσε απρόσμενα δώρα στους λιλιπούτειους ποδοσφαιριστές.

Σε όλους τους συμμετέχοντες μοιράστηκαν επικαλαμίδες.

Τρία παιδιά, ένα από κάθε ηλικιακή κατηγορία κέρδισαν μετά από κλήρωση δωρεάν διακοπές στις υπερπολυτελείς βίλες στο «Elia Villas» στην Κρήτη.

Επίσης κληρώθηκαν τρεις μπάλες, τις οποίες παρέλαβαν άλλοι τρείς τυχεροί.

Τα τελευταία δώρα που κληρώθηκαν, ήταν δύο εμφανίσεις με αφιέρωση του Γιώργου Σαμαρά, μία της Σέλτικ και μία της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας.

Φωτορεπορτάζ

Στη σελίδα μας http://www.football-academies.gr/media/photo.html θα αναρτηθούν πολλές φωτογραφίες κατά την διάρκεια των επόμενων ημερών.

Σχόλια