Στην Ολλανδική G.D.A. ο τερματοφύλακας Γιάννης Τράκας

Ένα ακόμα ελληνόπουλο θα αγωνίζεται την νέα σεζόν σε Ολλανδικό σύλλογο.

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα Γιάννη Τράκα γεννημένο το 1995 που ήρθε σε συμφωνία με την G.D.A. Loosduinen.  H oμάδα αυτή έχει άμεση συνεργασία με την Ado Den Haag.

Ο Γιάννης Τράκας αξιολογήθηκε στην Ολλανδία μέσα στο χειμώνα που πέρασε από την πλατφόρμα Soccer Promo, όπου είχε προηγηθεί ένα ταξίδι στην χώρα της τουλίπας συνοδευόμενος από τον Manager του Αχιλλέα Χατζηνικολάου και τον Σπύρο Μαραθωνίτη.

Πρόκειται για ένα από τα έξι ελληνόπουλα που μέσω της πλατφόρμας  Soccer Promo μένουν πλέον μόνιμα στην Ολλανδία.  Ο Γιάννης Τράκας τα προηγούμενα χρόνια στην Ελλάδα είχε αγωνιστεί στον Λεβαδιακό K17 – K20, στο Φωκικό Β’ Εθνική ενώ την περυσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Μανδραϊκό Γ’ Εθνική.  Κατά την διάρκεια της υπογραφής του συμβολαίου του παίκτη με τον Ολλανδικό σύλλογο παραβρέθηκε ο Manager του Αχιλλέας Χατζηνικολάου.

Ο Γιάννης Τράκας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σαν παίκτη της Ολλανδικής G.D.A.: “Νιώθω πολύ χαρούμενος που μου δόθηκε αυτή η μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σ’έναν Ολλανδικό σύλλογο και θεωρώ ότι αυτό θα με βοηθήσει πολύ στην καριέρα μου.  Είμαι ενθουσιασμένος από τις συνθήκες που επικρατούν εδώ στην Ολλανδία σ’όλους τους τομείς και ειδικά στο ποδόσφαιρο.  Θα θελα να ευχαριστήσω πρώτα απ’όλα την οικογένειά μου και στην συνέχεια τον Manager μου Αχιλλέα Χατζηνικολάου καθώς και τον Σπύρο Μαραθωνίτη και τους ανθρώπους της πλατφόρμας Soccer Promo, που με βοήθησαν και με βοηθάνε σ ‘αυτό το μεγάλο μου βήμα στο εξωτερικό.  Εύχομαι να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά.”

Γιάννης Βαλμάς, για το Football-Academies.gr

Σχόλια